Kingston DDR3 ve Ramtech DDR3 uyumu

MrMEARS

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde MSI GF615M-P33 anakart bulunmakta. Kingston DDR3 1333 MHz 4 GB RAM kullanmaktayım. Ramtech DDR3 1333MHz 4 GB RAM satın alacağım ancak bunların uyumlu olup olmadıkları konusunda hiçbir bilgiye ulaşamadım. Aranızda bilgisi veya tecrübesi olan yardımcı olursa sevinirim. Bu arada kullandığım RAM CL7 alacağım RAM ise CL9 sorun çıkarır mı?

Merhaba. Elimde MSI GF615M-P33 anakart bulunmakta. Kingston DDR3 1333 MHz 4 GB RAM kullanmaktayım. Ramtech DDR3 1333MHz 4 GB RAM satın alacağım ancak bunların uyumlu olup olmadıkları konusunda hiçbir bilgiye ulaşamadım. Aranızda bilgisi veya tecrübesi olan yardımcı olursa sevinirim. Bu arada kullandığım RAM CL7 alacağım RAM ise CL9 sorun çıkarır mı?
CL değeri hangisi büyükse ona göre çalışır ancak uyumsuzluk yapabilir.

Ramtech'ten alma. Adamlar bozuk RAM satıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı