uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 27 Ocak 2013 #1 Arkadaşlar bu bellek sizce ne için kullanılır? Şaka değil 4000 Dolar... Gördüğümde şaşırdım, bildiğim en yüksek kapasite 64 GB Yoksa ilk gören sadece benmiyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Arkadaşlar bu bellek sizce ne için kullanılır? Şaka değil 4000 Dolar... Gördüğümde şaşırdım, bildiğim en yüksek kapasite 64 GB Yoksa ilk gören sadece benmiyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2013 #2 Ben de şimdi senden gördüm. Ben 128 GB görmüştüm galiba en fazla.