- Makaleler
- 3
Aynı sorundan bende muzdaribim. Uygulamalar bir türlü okuyamıyor ne yazıkki, söküp bakma ihtimali varmı bilmiyorum. Zamanında araştırdığım kadarıyla OC potansiyeline göre bir tahmin yapılabilir en fazla. Genede herhangi bir Hynix olsada günlük kullanımda ve XMP'de sizi sıkıntıya sokmaz.Sistemde 2 adet 16 GB olarak takılı, kit değil. Thaiphoon Burner'da yazan?[F/J]R kısmını araştırdım ancak herhangi bir şey bulamadım. Hangi çipe sahip bu bellekler?
Eki Görüntüle 2431906
Eki Görüntüle 2431907
Belleklerin suyunu sıkma fantezim yok ama hiç yoktan 3600MHz CL17-18 bile yapsam bana yeterli.Aynı sorundan bende muzdaribim. Uygulamalar bir türlü okuyamıyor ne yazıkki, söküp bakma ihtimali varmı bilmiyorum. Zamanında araştırdığım kadarıyla OC potansiyeline göre bir tahmin yapılabilir en fazla. Genede herhangi bir Hynix olsada günlük kullanımda ve XMP'de sizi sıkıntıya sokmaz.
Umarım okadar potansiyeli vardır. Şahsen hiç uğraşmadım, değecek cinsten performans arttırmıyor diye.Belleklerin suyunu sıkma fantezim yok ama hiç yoktan 3600MHz CL17-18 bile yapsam bana yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.