- Anakart
- ASUS TUF B450 PRO GAMING
- İşlemci
- AMD RYZEN 5 3600
Dün iki adet Kingston Fury Beast 8 GB 16 CL 3200 MHz RAM satın aldım fakat BIOS menüsünde D.O.C.p profili seçilemiyor hatta AI tweaker menüsünde D.O.C.p açma menüsü bile kaybolmuş, bu sorunun üzerine yenileri çıkarıp eski RAM'im olan Crucial Ballistix'i (8 GB 15 CL 3000 MHz) takıp tekrar BIOS'a baktım ve D.O.C.p'nin geri geldiğini gördüm. Acaba bu yeni RAM'ler D.O.C.p desteklemiyor mu diye Kingston'dan kullanma kılavuzuna baktım ve desteklediğini gördüm. CPU Z programında da MHz 3200, CL değeri 22 ve 1.20v olarak gözüküyor yeni RAM'lerin değerleri. Acaba sorun ne olabilir? Anakartım ASUS TUF B450 Pro Gaming.
Sorunumu hallettim. Konuyu açtığım günden bu yana yardımcı olan bütün technopat ailesine sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum, maşallah Allah nazarlardan saklasın bu ailenin yardımlaşma kültürünü. Konuyu kapatabilirsiniz çok değerli technopat yetkilileri.
Sorunumu hallettim. Konuyu açtığım günden bu yana yardımcı olan bütün technopat ailesine sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum, maşallah Allah nazarlardan saklasın bu ailenin yardımlaşma kültürünü. Konuyu kapatabilirsiniz çok değerli technopat yetkilileri.
Son düzenleme: