Kingston Fury Beast RAM Dual çalışmıyor

serhat980

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Kamu çalışanı
Günaydın arkadaşlar, Kingston Fury Beast 8 GB DDR4 3200 MHz (KF432C16BB/8 RAM) tek modül RAM almış bulundum. Birkaç gün sonra aynı siteden aynı markadan aynı modeli (KF432C16BB/8 RAM) benzer şekilde aldım. Taktıktan sonra CPU-Z'den baktığımda her iki RAM'in Single çalıştığını gördüm. Aralarındaki tek farkın birinin üretici Kingston diğerinin Samsung olduğunu görmem oldu.
Görev yöneticisinde DIMM 2/2 görünüyor bu Dual çalıştığını gösterir mi? Oyunlarda yüzde 10-15'lik bir artış var gibi. Ancak her şeyi ile benzer RAM'ların Single çalışması normal mi? Bir zamanlar Corsair ve XPG RAM'ları Dual çalıştırabilmişken.
Sistem i3 1200 Gigabyte B610 h

CPU Z görüntüsü atın Memory ile SPD kısmını.

Channel kısmının 2x64 olduğunu fark ettim. Şimdi forumda bunun Dual çalıştığı anlamına geldiği paylaşılmış yani Dual çalışıyormuş teşekkürler.

Channel kısmının 2x64 olduğunu fark ettim. Şimdi forumda bunun Dual çalıştığı anlamına geldiği paylaşılmış yani Dual çalışıyormuş teşekkürler.

Ben de onun için diyecektim bazılarında Dual bazılarında 2x64 diyor o nedenle Dual çalışıyor sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…