TheLegendSs Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #1 Bu iki RAM'den birini almayı düşünüyorum hangi RAM daha iyidir ya da bu bütçede daha iyi alternatifler var mıdır?
Bu iki RAM'den birini almayı düşünüyorum hangi RAM daha iyidir ya da bu bütçede daha iyi alternatifler var mıdır?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #2 OC yapmayacaksan daha iyilik bir tarafı yok. OC yapacaksan ikisi de alınmaz. Bunun dışında ben Fury Beast RGB alırdım. Corsair ürünler iCUE'den ötürü pek diğer markalarla senkronize çalışmıyor.
OC yapmayacaksan daha iyilik bir tarafı yok. OC yapacaksan ikisi de alınmaz. Bunun dışında ben Fury Beast RGB alırdım. Corsair ürünler iCUE'den ötürü pek diğer markalarla senkronize çalışmıyor.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.161 Çözümler 17 Yer Bursa 22 Kasım 2022 #3 Kingston Fury Beast 3600 MHz sipariş verdim iki Ramd'e üzmez.