Elektronik Kingston Fury KF560C36BBE-16 16 GB DDR5 6000 MHz RAM 1099 TL

Üstte gerekli yerleri doldurduktan sonra ''sorunuz'' kısmına
I would like to verify the originality of the products whose serial number I have specified.
bunu yazdıktan sonra seri numaranızı yazın
Thanks regards.

Bu şekilde gönderin 1-2 gün içinde dönüş yapacaklardır. Sorunuzu türkçe olarak sorabilirsiniz ben bazen öyle yapıyorum ama sitem ediyorlar

Çok iyi fiyat. Elmacık on yıldan fazla süredir sektörde iş yapan bir firma, muhtemelen sahte gelmez ama frekans veya bellek miktarında bilgi hatası olabilir. Yine de çektim bakalım, ddr5'e geçeriz en kötü.

Çok iyi fiyat. Elmacık on yıldan fazla süredir sektörde iş yapan bir firma, muhtemelen sahte gelmez ama frekans veya bellek miktarında bilgi hatası olabilir. Yine de çektim bakalım, ddr5'e geçeriz en kötü.
Satıcıya çok açık ve net şekilde soru sordum cevap geldiği zaman bilgilendiririm.

çok teşekkürler hocam gönderdim bakalım dönüş bekliyorum

2 adet satın aldım, bakalım ne olacak göreceğiz. Fiyat yanlış girilmişse muhtemelen sipariş iptal edilir konu kapanır

Evet benim de tam sipariş verecektim, elimde deneyebilecegim DDR5 sistem de yok o yüzden vazgeçtim ve bu aralar çok fazla sahte donanım satışı var. 300-400 TL kar edelim derken gg olmayalım.

Aynı durumdayız hocam anakart DDR4

Eğer ramler sahte ise bir Youtuber videosu daha görürüz artık. Ben bu fiyata satılabileceğini imkansız buluyorum. ‘Elmacık’ satıcısını da hiç görmedim ve duymadım. Apple çakması gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…