Satılık Kingston Fury Renegade 1 TB PCI-e 4.0 NVMe M.2 SSD (7300 MB/s read, 6000 MB/s write)

Fiyatı az yazmışsınız. 1K daha ekleyin bence.
Duruma göre ve piyasa şartlarına göre fiyat, gerekirse elbette eklerim hocam. Şu an fiyat güncel değil. Her indirim döneminde fiyat indirmeye gerek yok isteyen istediği yerden almakta özgür zaten.

Duruma göre ve piyasa şartlarına göre fiyat, gerekirse elbette eklerim hocam. Şu an fiyat güncel değil. Her indirim döneminde fiyat indirmeye gerek yok isteyen istediği yerden almakta özgür zaten.
Düzenlemenizi tavsiye ederim hocam, herhangi bir indirimi olmadan şu anda yetkili satıcısında 3149 lira. Açıkçası konuya heyecanla daldım 2TB sanarak ben mesela

Hocam birçok yerde sıfır fiyatını göremedim stokta yok sanırım. Sizin teklifiniz nedir?
Birebir aynı ürün. Teklifim 2700 TL.

İncehesap veya başka bir satıcının fiyatı dikkate alınmalı elbette hocam ama diğer link ne için anlamadım. Maalesef 2700 TL olmaz.

İncehesap veya başka bir satıcının fiyatı dikkate alınmalı elbette hocam ama diğer link ne için anlamadım. Maalesef 2700 TL olmaz.
Hocam isim değişikliği olmuş. Yani aynı ssd onu belirtmek için yazdım. Garantisi az kalmış bir ürün için verebileceğim bu maalesef. İyi satışlar.

Sizin fiyatınız nedir satıcı olarak?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…