Kingston Fury Renegade RAM alınır mı?

Bütçe
3000

CrossPage

Hectopat
Anakart
MSI B450 GAMİNG PLUS
İşlemci
RYZEN 5 5600
Arkadaşlar merhaba, sistemimde bulunan DeepCool AK620 kule tipi soğutucu fanından dolayı profil boyutu daha düşük bir RAM almayı düşünüyorum.
Kingston Fury Renegade modeli ilgimi çekti ama ürün yorumlarında RAM'lerde hata olduğu, RAM testlerinde hata verdiği, sorun çıkarttığına dair şikayetler gördüm.
Uzun kullanım sonucu alınır veya alınmaz diye tavsiye verecek kişiler varsa memnun olurum.
Herkese iyi günler.

Son düzenleme:
Bunlarda yüksek gibi hocam profili.

Bunların profil boyutu şu an kullandığım Corsair Vengeance RGB Pro'ya göre çok düşük, inceleme videolarında falan baktım bu RAM ile soğutucuyu kullananlar var sorunsuz kullanıyorlar.
Ben şu an paylaştığım görseldeki sorunu yaşıyorum.
İkinci fotoğraf ise görüldüğü gibi soğutucu fana sorun çıkartmıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, sistemimde bulunan DeepCool AK620 kule tipi soğutucu fanından dolayı profil boyutu daha düşük bir RAM almayı düşünüyorum.
Kingston Fury Renegade modeli ilgimi çekti ama ürün yorumlarında RAM'lerde hata olduğu, RAM testlerinde hata verdiği, sorun çıkarttığına dair şikayetler gördüm.
Uzun kullanım sonucu alınır veya alınmaz diye tavsiye verecek kişiler varsa memnun olurum.
Herkese iyi günler.
Evet alınır. @The Prodigy hocamın önerisi sayesinde almıştım inanılmaz memnunum. 2x16 şeklinde aldım RGB versiyonları var gram hata almadım. Şansıma çipleride en iyi çiplerden geldi sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Evet alınır. @The Prodigy hocamın önerisi sayesinde almıştım inanılmaz memnunum. 2x16 şeklinde aldım RGB versiyonları var gram hata almadım. Şansıma çipleride en iyi çiplerden geldi sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Hangi çipset ile geldi acaba, farklı çipler ile gelme şansıda var mı?
Nereden aldınız? Onu da belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı