Kingston Gaming Tastatur HyperX Alloy vs HyperX Alloy Origins

Aeugust

Hectopat
Merhaba arkadaşlar yurt dışından bir klavye alacağım fakat şu iki klavye arasında kaldım sizce hangisini almalı ve neden?
HyperX'in alloy FPS modeli 6 euro daha uygun bir de bu klavye var.
Dediğim gibi sizce hangisini almalı?
Genellikle FPS tarzı oyunlar oynarım ışıklandırmayı önemli buluyorum iyi forumlar.

Alloy FPS'de Kailh Speed Silver anahtarlar varmış. Diğerinde ise hyperx'in kendi anahtarları var. Ben kısa zaman önce Origins Core almıştım. Hyperx'in kendi red anahtarları var. Memnunum, oyun fazla oynamıyorum ama muhtemelen onda da bana sıkıntı çıkartmaz.

Ancak Kailh Speed Silver anahtarlar için daha kısa basış mesafesi varmış. Çok araştırmadım ama öyle diyorlar. 70 milyon basış ömrü varmış. Daha sessiz olduğu söyleniyor. Yani muhtemelen 2 klavye arasındaki en büyük fark bu anahtarlar olsa gerek.

Bu arada yorumlarda 2 kere basış yaptığını söyleyenler var Allop FPS klavyeyle ilgili.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim konuyu nasıl kilitleyebilirim acaba forumda yeniyimde?

HyperX Alloy FPS RGB, Alloy Origins, Alloy Origins Core üçünü de kullandım uzun süre.

Alloy FPS RGB'de çift tıklama sorunu çıktı ve iade ettim. Ayrıca tuşlar çok hassastı, yazı yazarken daha fazla hata yapmaya sebep oluyordu benim için.

Alloy Origins ve Origins Core arasında numpad haricinde stabilizer farkı var. Alloy Origins'te ses daha tok. Alloy FPS RGB daha sessiz diğerlerine göre. Işıklandırma tamamen aynı üçünde de, hiçbir fark yok aralarında.

Benim tavsiyem numpad ihtiyacınıza göre Alloy Origins veya Alloy Origins Core olur. HyperX'in kendi switchleri çok başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…