brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 6 Ağustos 2014 #1 Kingston Hyper-X Blu 4GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM Kingston 4GB Hyperx Black DDR3 1600MHz CL9 Ram (KHX16C9B1B/4) Voltaj ve frekansları aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2014
Kingston Hyper-X Blu 4GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM Kingston 4GB Hyperx Black DDR3 1600MHz CL9 Ram (KHX16C9B1B/4) Voltaj ve frekansları aynı.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2014 #2 @Recep Baltaş'a sormak lazım ama kullanılır sanırım.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 6 Ağustos 2014 #3 JaroxJamaica dedi: @Recep Baltaş'a sormak lazım ama kullanılır sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende kullanılıyor diye biliyorum ana karta dual kit olarak taktım bazen google chrome kullanırken 1 saniyelik kilitlenme oluyor acaba ramden mi kaynaklı ? @Recep Baltaş sizce neden olabilir ?
JaroxJamaica dedi: @Recep Baltaş'a sormak lazım ama kullanılır sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende kullanılıyor diye biliyorum ana karta dual kit olarak taktım bazen google chrome kullanırken 1 saniyelik kilitlenme oluyor acaba ramden mi kaynaklı ? @Recep Baltaş sizce neden olabilir ?
alp bağcı Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #4 hyper x blu'nun dual channel desteklediğini düşünüyorum.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 6 Ağustos 2014 #5 alp bağcı dedi: hyper x blu'nun dual channel desteklediğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... biri blu diğeri black bu konuda ne düşünüyorsun ?
alp bağcı dedi: hyper x blu'nun dual channel desteklediğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... biri blu diğeri black bu konuda ne düşünüyorsun ?
alp bağcı Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #6 mhz ve gecikme değerleri aynı olduğuna göre pek fark yoktur sanırım
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 6 Ağustos 2014 #7 alp bağcı dedi: mhz ve gecikme değerleri aynı olduğuna göre pek fark yoktur sanırım Genişletmek için tıkla... İkisi de 1600mhz ikisi de cl9
alp bağcı dedi: mhz ve gecikme değerleri aynı olduğuna göre pek fark yoktur sanırım Genişletmek için tıkla... İkisi de 1600mhz ikisi de cl9
Umut Byr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 1.254 Yer Ankara 6 Ağustos 2014 #8 Dual Channel olarak kullanılabiliyor. Bu arada ikisi arasında fark yoktur. Black daha yeni bir seri sadece.
Dual Channel olarak kullanılabiliyor. Bu arada ikisi arasında fark yoktur. Black daha yeni bir seri sadece.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 7 Ağustos 2014 #9 Umut Byr dedi: Dual Channel olarak kullanılabiliyor. Bu arada ikisi arasında fark yoktur. Black daha yeni bir seri sadece. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Umut Byr dedi: Dual Channel olarak kullanılabiliyor. Bu arada ikisi arasında fark yoktur. Black daha yeni bir seri sadece. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.