Kingston hyperx 3.0 yazma hızı sorunu

kriptexy

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Elimde Kingston HyperX 64 GB 3.0 flash diski USB 3.0 girişli pcye taktım. 3.37 GB'lık dosyayı saniyede 3 MB hızla kopyalıyor. Normalde en az 80 90 mble kopyalaması lazım ama olmuyor. Disk sistemi exfat olarak kayıtlı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
deneyip yazacağım cevapınız için teşekkürler

Ntfs yapıp denedim windows biçimlendirmeyi tamamlamadı diyor bir kaç programlada denedim fakat sonuç aynı hata veriyor.
Hocam anakart güncellemesi tam geçen usb 3.0 hardisk taktım pcye takır takır çok hızlı bir şekilde kopyaladı. şuan dosyayı kopyalarken hızı 3 mb ortalama kopyalamayı durduruyorum hocam sonra yeniden başlat diyorum birden hız 90 100 mblere çıkıyor ama aniden inip yine 2,75 3 mb oluyor

güncel//

Flash diskinizi taktıkdan sonra aygıt yöneticisine gelin. Ordan Disk sürücülerine gelin ve flash diskininizin ismini görüceksiniz. Üzerine Çift tıklayın. Sekmelerden İlkelere gelin ve Daha iyi performansı seçin. Tamam diyip çıkın. Böylece daha hızlanmış olacak ancak bir sorun var. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra flashınızı güvenli olarak kaldırıp ondan sonra bilgisayardan çekmeniz gerekiyor. Aksi halde bozulabilir.

hocam öyle bir seçenek yok bir işe yaracağınıda sanmıyorum her türlü yolu denedim bulamadım

Benim flash belleğimde ve harici HDD ' de bu seçenek işaretli ve eskisinden cok daha hızlı aktarım yapıyor.
Oyle bir seçenek neden çıkmadı herhangi bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…