K Kn£X Hectopat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 39 1 Ağustos 2014 #1 Bu SSD'yi aldığıma değer mi yada başka marka SSD'lere yönelmeli miyim, neden? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2014
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2014 #2 Değmez, tavsiye etmiyorum. Samsung'un 840 Evo 120GB'lık SSD'sini alın. Disclamier: Samsung fan boyu falan değilim, belirteyim. Dipnot: Samsung pazardaki en iyi SSD'leri üretmektedir.
Değmez, tavsiye etmiyorum. Samsung'un 840 Evo 120GB'lık SSD'sini alın. Disclamier: Samsung fan boyu falan değilim, belirteyim. Dipnot: Samsung pazardaki en iyi SSD'leri üretmektedir.
K Kn£X Hectopat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 39 1 Ağustos 2014 #3 Samsung kafama yatıyor fakat kutu içeriğinde 3,5 dönüştürücü aparat çıkmıyormuş bunu nasıl halledebilirim ?
Samsung kafama yatıyor fakat kutu içeriğinde 3,5 dönüştürücü aparat çıkmıyormuş bunu nasıl halledebilirim ?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2014 #4 Çıkmıyor, gerekte yok.
K Kn£X Hectopat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 39 1 Ağustos 2014 #5 Kasamda boş hdd yuvalarından birine takmayı düşünüyorumda vida yerleri denk gelir mi yani? Bu arada yardım için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2014
Kasamda boş hdd yuvalarından birine takmayı düşünüyorumda vida yerleri denk gelir mi yani? Bu arada yardım için teşekkürler.
T The Witcher Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 #6 SSD zaten mekanik parçalar bulundurmadığı için kasa içinde herhangi bir yere sıkıştırabilirsin.
K Kn£X Hectopat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 39 1 Ağustos 2014 #7 Peki almaya gitmeden son bi sorum daha olacak Samsung 840 evo ssd hafızası dolduğunda performansta belirgin bir düşme oluyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2014
Peki almaya gitmeden son bi sorum daha olacak Samsung 840 evo ssd hafızası dolduğunda performansta belirgin bir düşme oluyor mu?
T The Witcher Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 #8 Bildiğim kadarıyla hepsini doldurmakla değil de ne kadar veri yazdıysan o kadar performans azalması görürsün. Ancak Samsung'un bir özelliği vardı - adını hatırlamıyorum- tek bir tıklamayla SSD'yi ilk günkü okuma/yazma hızlarına döndürebiliyordun.
Bildiğim kadarıyla hepsini doldurmakla değil de ne kadar veri yazdıysan o kadar performans azalması görürsün. Ancak Samsung'un bir özelliği vardı - adını hatırlamıyorum- tek bir tıklamayla SSD'yi ilk günkü okuma/yazma hızlarına döndürebiliyordun.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2014 #9 Ayrıca OP ayarı ile ömrünü uzatabilirsin SSD'nin.