M MustafaCakmak Hectopat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2015 #1 Merhabalar. Geçenlerde kingston 120 gb hyperx 3k serisi bir SSD aldım. Fakat yazım hızı 130 mb civarı. Bunun nedeni nedir? Teşekkürler. Anakart: Asus m5a97 R.2.0 sata 3.0 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2015
Merhabalar. Geçenlerde kingston 120 gb hyperx 3k serisi bir SSD aldım. Fakat yazım hızı 130 mb civarı. Bunun nedeni nedir? Teşekkürler. Anakart: Asus m5a97 R.2.0 sata 3.0
Enes Özel Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2015 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Technopat'daki bu rehberi izleyerek bu sorunu çözebilirsin ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Technopat'daki bu rehberi izleyerek bu sorunu çözebilirsin ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor.
caliskan_seyfo Hectopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 472 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2015 #3 Bende Samsung 840 Evo var. Sata modu bile aktid değil ama 250MB okuma/yazma ve 0.7ms tepkime süresi görüyorum. Sata II. Secure Erase deneyebilirsin.
Bende Samsung 840 Evo var. Sata modu bile aktid değil ama 250MB okuma/yazma ve 0.7ms tepkime süresi görüyorum. Sata II. Secure Erase deneyebilirsin.
M MustafaCakmak Hectopat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #4 Silinen üye dedi: Bende Samsung 840 Evo var. Sata modu bile aktid değil ama 250MB okuma/yazma ve 0.7ms tepkime süresi görüyorum. Sata II. Secure Erase deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım peki sata modunun açık olup olmadığını kontrol edebilirmiyim veya açabilirmiyim.
Silinen üye dedi: Bende Samsung 840 Evo var. Sata modu bile aktid değil ama 250MB okuma/yazma ve 0.7ms tepkime süresi görüyorum. Sata II. Secure Erase deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım peki sata modunun açık olup olmadığını kontrol edebilirmiyim veya açabilirmiyim.
caliskan_seyfo Hectopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 472 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #5 Sanırım satayı açınca format atmak gerekiyor. İlerde fırsatım olunca bilgilendireceğim seni bizzat.
M MustafaCakmak Hectopat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #6 Silinen üye dedi: Sanırım satayı açınca format atmak gerekiyor. İlerde fırsatım olunca bilgilendireceğim seni bizzat. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Silinen üye dedi: Sanırım satayı açınca format atmak gerekiyor. İlerde fırsatım olunca bilgilendireceğim seni bizzat. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim