Satılık Kingston HyperX Cloud 1 (Siyah)

Makaleler
5
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522567446
6 ay önce aldığım, evde masam dışında hiçbir yerde kullanmadığım, çok temiz Cloud 1'ımı satıyorum. Kutu mevcuttur ve kutu içeriği tamdır. Hatta mikrofon takılı değilken boş kalan yeri dolduran soket bile mevcut Technopat'ın kutu açılımıyla karşılaştırmak için 'ykarsilastirma' adlı fotoğrafa bakabilirsiniz. Fotoğraflar ektedir. (Sanırım şu an Sosyal'de fotoğraflarla ilgili bir sorun var.)
Cloud 1'ı bilgisayar, telefon, PS4, Xbox One gibi tüm cihazlarda kullanabilirsiniz.

Cloud 1 Technopat incelemesi: https://www.youtube.com/watch?v=R56JzPBOkDo

Türkiye'de sıfır olarak en ucuz fiyatı 400 TL. Amazon'dan alsanız bile 350 TL oluyor. Ben fiyatı 250 TL olarak düşünüyorum. İletişim için (tercihen) 0505 547 55 38 numarasına arama, mesaj, WhatsApp yoluyla ya da ilh.a1@yandex.com'a mail atarak bana ulaşabilirsiniz.

Kulaklığın özellikleri ve teknik detaylar (Alıntı):
Siz acı çekmeden oyununuzu oynarken rakipleriniz sizin karşınızda ezilir. HyperX® Cloud çok yumuşak yastıklı kulaklıkla kafanızı sararken, hafızalı kulak yastıkları ve deri benzeri yastıklı kulaklık hazneleri ile kafanızı sararken uzun saatler oynadığınızda bile rahatınız bozulmaz. Uygun fiyatıyla bütçenizi de zorlamaz. Profesyonel oyunlar için tasarlanan, HyperX Cloud, HiFi özelliklidir ve kristal netliğinde alçak, orta ve yüksek tonlarda yoğun videolar verirken aynı zamanda harika bas tonlarıyla oyunda kendinizi kaybetmenizi sağlar. Ayrıca benzersiz HyperX tasarımı sayesinde oynarken harika görünürsünüz.

Özellikler:
  • Mükemmel ses kalitesi için Hi-Fi özellikli 53mm sürücüler.
  • 15 - 25.000 Hz frekans tepkisi.
  • Ayrılabilir mikrofon (kolayca ve çabucak takılır/müzik dinlemek için çıkartılır).
  • Dayanıklılık ve kararlılık için sağlam alüminyum yapı.
  • Maksimum konfor için süper yumuşak deri kafa bandı ve kulaklık haznelerinde hafızalı köpük.
  • Gelişmiş bas tonları ve pasif gürültü kesme için kapalı kulaklık hazneleri.
  • Masaüstü, dizüstü, cep telefonları, PlayStation 4 ve uçak adaptörleri ile uyumludur.

Teknik Özellikler:
  • Kulaklıklar
  • Frekans tepkisi: 15
  • Transdüktör türü: Dinamik, Kapalı Ø 53 mm Sürücü
  • SPL Ses basıncı seviyesi: 98 ±3 dB
  • Bağlantı: mini stereo jak fişi (3,5 mm)

Mikrofon:
  • Transdüktör türü: Kondansatör (arka elektret)
  • Polar Deseni: Kardioid
  • Frekans tepkisi: 100 - 12.000 Hz
  • Bağlantı: mini stereo jak fişi (3,5 mm) - 25.000 Hz

Dosya Ekleri

• y1.jpg
    758,8 KB · Görüntüleme: 75
  • y2.jpg
    748,8 KB · Görüntüleme: 85
  • y3.jpg
    683,6 KB · Görüntüleme: 73
  • yhyperx.jpg
    693,6 KB · Görüntüleme: 74
  • ysag.jpg
    637 KB · Görüntüleme: 151
  • ysol.jpg
    666,6 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…