Kingston Hyperx Cloud 2 vs Razer Kraken 7.1 Chroma

Arthas Menethil

Megapat
Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | Asrock AMD RX6700 Xt Challenger D | Gigabyte B550M D3SH | XPG D10 2x8 GB 3200 MHz | Kioxia Exceria 1TB | Toshiba 1TB 5200 RPM | Deepcool CC560 | COOLER MASTER MPE 750W +80 Bronze | Asus VP249QGR
Arkadaşlar ben bu hafta kulaklık alacağım bu ikisi arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud 2'nin ses kalitesi daha iyidir. En önemlisi rahattır. Uzun kullanımda acaba kulağımda mı diye şüphe ediyorsun. Mikrofonuna gelirsek cloud 2 beklediğimden daha iyi bir mikrofonla geldi. Fakat cloud 2 mikrofon konusunda çok iyi değil Razere göre. Bende cloud 2 kullanıcısıyım ve fps oyunları için almıştım kulaklığı. Fps oyunlarında gayette tatmin ediyor kişiyi. Müzik ve filmlerdeki performansı ise ortanın üstünde diyebiliriz. Zaten seçtiklerin gaming kulaklıklar olduğu için o konuda karşılaştırma yapmayacağım. Ses yalıtımı olarak iki kulaklıkta iyidir.
Kraken chroma kullanmadığım için çoğu yerde cloud 2'yi anlattım. Sonuç olarak cloud 2'yi kraken chroma dan daha başarılı görüyorum.
Tercihim cloud 2 :) Hayırlı olsun şimdiden.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı