Kingston Hyperx Cloud 2 vs Steelseries Arctis 7

Karizarezz

Megapat
Yer
Afyon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yeni kulaklık için araştırma yapıyorum siz hangi kulaklığı önerirsiniz? Arctis 7 kablosuz olarak da kullanılabildiği için çok daha hoşuma gitti fakat karar veremedim. Hala Cloud 2'yi herkes çok övüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimle aynı durumdasın çok karışık bunlar. Ben çok araştırdım daha hiçbirini kullanmadım. Bence ikisi de çok iyi kulaklıklar ama Cloud 2'de ses kartından dip ses ve mikrofonunn bozulması gibi raslanan çok sorun var ve yazılım desteği yok ama SS 7'de kablosuz başta ve yazlımı iyi gibi duruyor ama onun da sesi az deniyor. Kafam çok karışık.

Arctis 7'nin 2019 önceki versiyonuna sahibim. Tek iyi yanı mikrofonu ne film ne müzik ne de oyun kalitesi var. Rahatlık olarak da 10 üzerinden 7. Logitech Pro X Wi-Fi modelini sipariş ettim sonunda kurtuluyorum Arctis'ten.

Arctis 7'nin 2019 önceki versiyonuna sahibim. Tek iyi yanı mikrofonu ne film ne müzik ne de oyun kalitesi var. Rahatlık olarak da 10 üzerinden 7. Logitech Pro X Wi-Fi modelini sipariş ettim sonunda kurtuluyorum Arctis'ten.
yani ben cloud alpha s düşünüyordum ama g pro x de iyi biraz kullanınca gene geri bildirimi paylaşır mısın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı