F FurkanÜner1903 Hectopat Katılım 24 Şubat 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2016 #1 Merhaba arkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım. Genelde fps oyunlar oynuyorum. Sizce fps oyunlar için hangisi daha iyi bu ay almayı düşünüyorum. Teşekkürler. Kingston Hyperx Cloud Core Headset - Siyah Khx-hscc-bk-br - n11.com Asus Strix 2.0 Blk Alw As Kulaküstü Oyuncu Kulaklık Fiyatı Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2016
Merhaba arkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım. Genelde fps oyunlar oynuyorum. Sizce fps oyunlar için hangisi daha iyi bu ay almayı düşünüyorum. Teşekkürler. Kingston Hyperx Cloud Core Headset - Siyah Khx-hscc-bk-br - n11.com Asus Strix 2.0 Blk Alw As Kulaküstü Oyuncu Kulaklık Fiyatı
sandikci Kilopat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 16 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2016 #2 Snopy Rampage SN-RW1 7.1 USB Oyuncu Siyah Mikrofonlu Fiyatı Bu ürünede bakabilirsin.Sonuçta sanal 7.1 alıcaksın fazla para vermemeni tavsiye ederim.Kingston Cloud 2 kullanıyorum.
Snopy Rampage SN-RW1 7.1 USB Oyuncu Siyah Mikrofonlu Fiyatı Bu ürünede bakabilirsin.Sonuçta sanal 7.1 alıcaksın fazla para vermemeni tavsiye ederim.Kingston Cloud 2 kullanıyorum.