R Rekstarq Decapat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 2 26 Ocak 2019 #1 Ortalama 300 TL bandında mekanik klavye ararken Kingston HperX FPS RGB adlı modeli buldum. Sizce nasıl bir klavye ve fiyatına göre alınabilir mi?
Ortalama 300 TL bandında mekanik klavye ararken Kingston HperX FPS RGB adlı modeli buldum. Sizce nasıl bir klavye ve fiyatına göre alınabilir mi?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 26 Ocak 2019 #2 HyperX Alloy Core RGB klavyeyi ülkemizde HyperX Alloy FPS RGB adı altında satıyorlar. Ya bilerek ya da bilmeyerek yanlış yazılmış. HyperX Alloy Core RGB mekanik değildir, resmi sayfası: Alloy Core RGB Membran Oyun Klavyesi | HyperX HyperX Alloy FPS RGB mekanik klavye, resmi sayfası: Alloy FPS RGB Mekanik Oyun Klavyesi | HyperX Türkiye'de yanlış isimle satılıyor: Geçen gün öneri yaparken dikkat etmemiştim, beni de yanıltmıştı.
HyperX Alloy Core RGB klavyeyi ülkemizde HyperX Alloy FPS RGB adı altında satıyorlar. Ya bilerek ya da bilmeyerek yanlış yazılmış. HyperX Alloy Core RGB mekanik değildir, resmi sayfası: Alloy Core RGB Membran Oyun Klavyesi | HyperX HyperX Alloy FPS RGB mekanik klavye, resmi sayfası: Alloy FPS RGB Mekanik Oyun Klavyesi | HyperX Türkiye'de yanlış isimle satılıyor: Geçen gün öneri yaparken dikkat etmemiştim, beni de yanıltmıştı.
R Rekstarq Decapat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 2 26 Ocak 2019 #3 Beni aydınlattığınız için teşekkür ederim. Bana bu fiyat aralığında güzel bir klavye önerebilirmisiniz ? Son düzenleme: 26 Ocak 2019
Beni aydınlattığınız için teşekkür ederim. Bana bu fiyat aralığında güzel bir klavye önerebilirmisiniz ?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 27 Ocak 2019 #4 Rekstarq dedi: Beni aydınlattığınız için teşekkür ederim. Bana bu fiyat aralığında güzel bir klavye önerebilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla... Sharkoon öneririm, kullanan arkadaşım memnun. Sharkoon Skiller Kablolu Q RGB Led Gaming Klavye SKILLERMECHSGK3-R RGB olmazsa olmazın değilse ve 50 Lira daha bütçeyi aşabilirsen Corsair K68 Red LED alabilirsin. IP32 suya & toza dayanıklılık sertifikası, bilek desteği, medya tuşları ve Cherry MX Red gibi artıları var. Corsair K68 Cherry MX RED Suya & Toza Dayanıklı Mekanik Türkçe Klavye - CH-9102020-TR | Adeks Store
Rekstarq dedi: Beni aydınlattığınız için teşekkür ederim. Bana bu fiyat aralığında güzel bir klavye önerebilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla... Sharkoon öneririm, kullanan arkadaşım memnun. Sharkoon Skiller Kablolu Q RGB Led Gaming Klavye SKILLERMECHSGK3-R RGB olmazsa olmazın değilse ve 50 Lira daha bütçeyi aşabilirsen Corsair K68 Red LED alabilirsin. IP32 suya & toza dayanıklılık sertifikası, bilek desteği, medya tuşları ve Cherry MX Red gibi artıları var. Corsair K68 Cherry MX RED Suya & Toza Dayanıklı Mekanik Türkçe Klavye - CH-9102020-TR | Adeks Store
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.116 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #5 Cooler Master Quickfire Ultimate Brown Switch bakabilirsiniz ya da fazla vermeyip yinede kaliteli bir ürün arıyorsanız Steelseries Apex M400 alabilirsiniz.
Cooler Master Quickfire Ultimate Brown Switch bakabilirsiniz ya da fazla vermeyip yinede kaliteli bir ürün arıyorsanız Steelseries Apex M400 alabilirsiniz.