E esscer4 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2015 Mesajlar 112 16 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar merhaba. Dün yeni bir sistem topladım ve ssd olarak kingston hyperx fury 120gb(500/500) modelini kullandım. Test sonuçları: Bu sonuçlar normal midir? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2015
Arkadaşlar merhaba. Dün yeni bir sistem topladım ve ssd olarak kingston hyperx fury 120gb(500/500) modelini kullandım. Test sonuçları: Bu sonuçlar normal midir?
Prof.Mr.Pea Hectopat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 304 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #2 Aslında programdan programa göre değişir. Sıkıştırılmış veya sıkıştırılmamış dosyalara göre test yaptığı bilinemez. Technopat Bu SSD modelini incelerken video da söylemişti. 2 programda doğru diye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aslında programdan programa göre değişir. Sıkıştırılmış veya sıkıştırılmamış dosyalara göre test yaptığı bilinemez. Technopat Bu SSD modelini incelerken video da söylemişti. 2 programda doğru diye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Grapis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2013 Mesajlar 1.434 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2015 #3 Hayırlı olsun dostum. Allah inşallah bana da ve isteyen herkese nasip eder.
E esscer4 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2015 Mesajlar 112 17 Haziran 2015 #4 Grapis dedi: Hayırlı olsun dostum. Allah inşallah bana da ve isteyen herkese nasip eder. Genişletmek için tıkla... Sağolasın dostum, inşallah.
Grapis dedi: Hayırlı olsun dostum. Allah inşallah bana da ve isteyen herkese nasip eder. Genişletmek için tıkla... Sağolasın dostum, inşallah.