madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.327 Çözümler 9 3 Kasım 2022 #1 SSD veya HDD modeli Kingston Hyperx Fury 240 GB RGB Anakart ECS H81H3-m4 SSD takılı değilken sorun yok. SSD takınca donmalar ve kapanmalar oluyor. 1-2 ay idare ettim ama şu an format esnasında bile donma var. HD Tune ile tarattım sağlık "ok" dedi ve bad sector bulamadı. Low Level Format attım. Garantisi bitti, ne yapabilirim? SSD: Kingston 240GB HyperX Fury Serisi Sata 3.0 RGB SSD (Okuma 550MB / Yazma 480MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2022
SSD takılı değilken sorun yok. SSD takınca donmalar ve kapanmalar oluyor. 1-2 ay idare ettim ama şu an format esnasında bile donma var. HD Tune ile tarattım sağlık "ok" dedi ve bad sector bulamadı. Low Level Format attım. Garantisi bitti, ne yapabilirim? SSD: Kingston 240GB HyperX Fury Serisi Sata 3.0 RGB SSD (Okuma 550MB / Yazma 480MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da