Kingston HyperX Fury ile Savage Arasındaki Fark Nedir?

Fury hız aşırtma için tasarlanan modeller. Savage ise düşük CL değerleri sunan modeller. İkisinin performansları çok fark ettirmeyecektir. Savage modellerinden alabilirsin. CL değeri RAM'in gecikme süresidir. CL ne kadar düşükse RAM o kadar hızlı olur. OC yapmayacaksan Fury alma.

Fury hız aşırtma için tasarlanan modeller. Savage ise düşük CL değerleri sunan modeller. İkisinin performansları çok fark ettirmeyecektir. Savage modellerinden alabilirsin. CL değeri RAM'in gecikme süresidir. CL ne kadar düşükse RAM o kadar hızlı olur. OC yapmayacaksan Fury alma.
Teşekkür Ederim

Herkese merhabalar. Konuyu hortlatmış oluyoruz lakin sormam gerek. Ben bundan yaklaşık 4 sene önce, Ali ve Recep'in videosunu izleyerek bir PC toplamıştım. Benimkisi hobi amaçlı ilgi duyduğum için öyle bir heyecan yaşamak istemiştim pek bir bilgim de yok acıkcası. Neyse şimdi üzerinden bayağı zaman geçti ve ben RAM'ı yükseltmek istiyorum. O videoda Kingston HyperX Savage 8 GB hx316c9sr/8 RAM kullanmıştık tek kanal. Şimdi aynından birtane daha takmak istiyorum ancak ürün yok piyasada maalesef hiçbir yerde ikinci el bile yok. Onun yerine acaba HyperX Fury diye bir modeli var onunla sorunsuz çalışır mı? Teşekkürler şimdiden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı