A amd007 Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar Kingston® HyperX Genesis 4GB Mı Yoksa Corsair 4GB Vengeance Mı? Salı günü topluyorum bilgisayarı.
Arkadaşlar Kingston® HyperX Genesis 4GB Mı Yoksa Corsair 4GB Vengeance Mı? Salı günü topluyorum bilgisayarı.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 6 Haziran 2014 #2 Corsair Vengeance.
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 6 Haziran 2014 #3 Corsair daha iyi.
A amd007 Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #4 Teşekkür ederim arkadaşlar fakat hangi yönden daha iyi? İkisi de CL9 ve 1600Mhz. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Silinen üye sizleri de bekliyorum.
Teşekkür ederim arkadaşlar fakat hangi yönden daha iyi? İkisi de CL9 ve 1600Mhz. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Silinen üye sizleri de bekliyorum.
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 6 Haziran 2014 #5 Hemen bakıyorum Özellikler aynı ancak Corsair daha kaliteli bir markadır. @Recep Baltaş @Ali Güngör sistem toplarken genellikle Corsair ram tercih ederler. Daha iyi bir marka olduğu için Corsair
Hemen bakıyorum Özellikler aynı ancak Corsair daha kaliteli bir markadır. @Recep Baltaş @Ali Güngör sistem toplarken genellikle Corsair ram tercih ederler. Daha iyi bir marka olduğu için Corsair
C CanSaribal Kilopat Katılım 12 Kasım 2013 Mesajlar 319 6 Haziran 2014 #6 2000'li yıllarda Kingston popülerdi ama günümüz lider markası Gskill ve Corsair.
A amd007 Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #7 CanSaribal dedi: 2000'li yıllarda Kingston popülerdi ama günümüz lider markası Gskill ve Corsair. Genişletmek için tıkla... Markaya bakmıyorum. Kasa içinde duracak zaten gözükmeyecek ki. Kalite bakımından diyorum. Aralarında fark yok gibi.
CanSaribal dedi: 2000'li yıllarda Kingston popülerdi ama günümüz lider markası Gskill ve Corsair. Genişletmek için tıkla... Markaya bakmıyorum. Kasa içinde duracak zaten gözükmeyecek ki. Kalite bakımından diyorum. Aralarında fark yok gibi.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 6 Haziran 2014 #8 amd007, sayı değerlerine pek de takılmamak gerek bu tip durumlarda. Zaten en çok Corsair tercih ediliyor.
amd007, sayı değerlerine pek de takılmamak gerek bu tip durumlarda. Zaten en çok Corsair tercih ediliyor.
A amd007 Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #9 Akif dedi: amd007, sayı değerlerine pek de takılmamak gerek bu tip durumlarda. Zaten en çok Corsair tercih ediliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. webdenal.com'dan Corsair alacağım 4gb 113TL. Vatan bazen pahallı olabiliyormuş.
Akif dedi: amd007, sayı değerlerine pek de takılmamak gerek bu tip durumlarda. Zaten en çok Corsair tercih ediliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. webdenal.com'dan Corsair alacağım 4gb 113TL. Vatan bazen pahallı olabiliyormuş.