Kingston HyperX Predator Overlock

Yer
Winden
Daha fazla  
Şu an aktif olarak kullandığım 2x8 şeklinde RAM'ler 2933 MHz hızında çalışmakta. En fazla 3000 MHz hıza çıkabiliyor. Bu RAM'leri 3466 MHz'ye overlock etmek istiyorum. Aslında şu an ihtiyacım yok, sadece nasıl yapıldığını anlamak istiyorum. İzleyeceğim adımlar nelerdir? Konu hakkında hiçbir fikrim yok, daha önce RAM overlock etmedim. 3466 MHz istememin sebebi anakart o kadar destekliyor. Kasanın hava akışı iyi. Aşağıya bazı bilgileri bırakıyorum:
İşlemci: Ryzen 5 2600
Anakart: MSI X470 GAMING Plus
RAM: Kingston HyperX Predator 3000 MHz 2x8 16 GB

Teşekkürler.

@ekselans2007 Zaten araştıra araştıra kafam karıştı RAM'lerin türleri dolayısıyla overlock olup olmayacağını bilmiyorum. Benim RAM'lerim Hynix M-die diye geçiyor. Yabancı forumlardan da anladığım kadarıyla zor overlock edilen bir türmüş. Burada daha önce yapabilmiş arkadaşlardan yardım istemek amacıyla ve eski konuları hortlatmamak için yeni konu açtım.

Mesela Samsung B-die olan RAM'ler daha kolay overlock oluyormuş. Bu Hynix RAM'ler nasıldır sence?
Yardımcı olabilecek yok mu?
@Shimada Sensei

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…