Çözüldü Kingston HyperX Predator RAM Yükseltme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet İnan

Kilopat
Kingston HyperX Predator Black 8 GB 3000MHz RAM kullanıyorum. Aynısından bir tane daha alıp 16 GB'a yükseltmeyi düşünüyorum. Aynı marka ve modelin set halinde satılan (2x8) kitine göre bir fark olur mu? Elimdeki RAM'i satıp set halinde (2x8) mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mevcut RAM'inizin aynısından alın, sorunsuz çalışacaktır. Hiç ürün almamış olsaydınız öncelik olarak dual kit önerebilirdik. Elinizdekini satıp dual kit almanız gereksiz olur ve fazla masraf edersiniz.
Mevcut RAM'inizin aynısından alın, sorunsuz çalışacaktır. Hiç ürün almamış olsaydınız öncelik olarak Dual kit önerebilirdik. Elinizdekini satıp Dual kit almanız gereksiz olur ve fazla masraf edersiniz.

Hocam mesela benim elimde bir bellek var, aynısından 1 tane daha alsam kit RAM'le aynı performansı verir mi yoksa kit RAM almak her zaman daha mı stabil çalıştırır?

Hocam mesela benim elimde bir bellek var, aynısından 1 tane daha alsam kit RAM'le aynı performansı verir mi yoksa kit RAM almak her zaman daha mı stabil çalıştırır?

Aynı performansı verir, bir farkı olmaz. Uyumluluk açısından öncelikli olarak kit RAM öneriliyor sadece.

Aynı performansı verir, bir farkı olmaz. Uyumluluk açısından öncelikli olarak kit RAM öneriliyor sadece.

Peki aynı model RAM alsam herhangi uyumluluk sorun yaşar mıyım yoksa tam stabilite için tek RAM'i satıp kit almamı mı önerirsiniz hocam?

Peki aynı model RAM alsam herhangi uyumluluk sorun yaşar mıyım yoksa tam stabilite için tek RAM'i satıp kit almamı mı önerirsiniz hocam?

Bir sorun yaşamazsınız, elinizde RAM olmasa kit önerirdim fakat aynı ürünü almanın da pek bir farkı yok.

Arkadaşlar, (HX432C16PB3K2/16) kodlu Kingston 16GB(2x8) HyperX Predator Siyah 3200mhz CL16 DDR4 Ram i tanınan bi teknoloji sitesinden sipariş verecektim. Satıcının ürün kodu filan aynı hatta uluslarası barkod u da var ama kutusu 2018 cıkan siyah kırmızı yerine farklı olarak rengi KIRMIZI / BEYAZ. Diğer sitelere de baktım; amazondur incehasptır filan kutu yine siyah. Şimdi içime kurt düştü ürünün orijinal olmama gibi bi durumu da olmaz sanmıyorum çünkü arayıp sordum çok net bir cevapla ürün barkod kodundan kontrol edebilirsiniz dendi. Sitesinde zaten barkod kontrol no su da mevcut. Bu farklllık sizce neden ? Ambalaji mi yenilenmiş veya Special edition filan mi veya bizim ülkeye ithal ürün mü?? Saygilar
CollageMaker_20210511_225608588.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı