Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 16 Mayıs 2018 #1 Mouse alacağım fakat bu ikisi arasında kaldı. Sizce hangisini almalıyım ? Kingston HyperX Pulsefire Oyuncu Mouse HX-MC001A/EE Fiyatı Asus ROG Gladius Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatı Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2018
Mouse alacağım fakat bu ikisi arasında kaldı. Sizce hangisini almalıyım ? Kingston HyperX Pulsefire Oyuncu Mouse HX-MC001A/EE Fiyatı Asus ROG Gladius Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatı
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 16 Mayıs 2018 #2 ROG Gladius'un ergonomisi hakkında çok olumlu yorum yok. Pulsefire gayet güzeldir alınabilir. Alternatif olarak Rival 110 da düşünülebilir.
ROG Gladius'un ergonomisi hakkında çok olumlu yorum yok. Pulsefire gayet güzeldir alınabilir. Alternatif olarak Rival 110 da düşünülebilir.
Zad0o0 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2018 #3 ROG Gladius kullanıyorum. Ellerim çok büyük değildir ancak parmaklarım uzundur. Ergonomisinden oldukça memnunum.
ROG Gladius kullanıyorum. Ellerim çok büyük değildir ancak parmaklarım uzundur. Ergonomisinden oldukça memnunum.
BatuyaN7 Hectopat Katılım 12 Mart 2018 Mesajlar 47 16 Mayıs 2018 #4 Razer mamba tournament edition aldım tavsiye ederim.
Z Zoeyx Kilopat Katılım 27 Şubat 2018 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2018 #5 Ben de HyperX alsam mı diye düşünmüştüm aslında alınır yani ben alacağım. Kullanan birkaç arkadaşım Zowie kadar iyi emin ol dedi tabi sizin görüşünüze bağlı. Ama ben HyperX Pulsefire FPS alıcam 5 gün içinde. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2018
Ben de HyperX alsam mı diye düşünmüştüm aslında alınır yani ben alacağım. Kullanan birkaç arkadaşım Zowie kadar iyi emin ol dedi tabi sizin görüşünüze bağlı. Ama ben HyperX Pulsefire FPS alıcam 5 gün içinde.