Konatus Megapat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 938 Yer Tatooine Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar merhaba. Hangisi daha iyi? Savage de güzel ama ben predator daha iyi diye biliyorum. Peki bu düşüncem doğruysa neden predator daha iyi? Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Hangisi daha iyi? Savage de güzel ama ben predator daha iyi diye biliyorum. Peki bu düşüncem doğruysa neden predator daha iyi? Teşekkürler.
M Metamu1 Hectopat Katılım 13 Ocak 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2016 #2 Sanki bu videoda geçiyordu kardeş. Ama neden iyi olduğunu söylemiyorlardı. Bence yorumlara bak belki soru sorulmuş onlarda cevaplamışlardır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sanki bu videoda geçiyordu kardeş. Ama neden iyi olduğunu söylemiyorlardı. Bence yorumlara bak belki soru sorulmuş onlarda cevaplamışlardır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.877 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 27 Ocak 2016 #3 Predatorler daha bir yüksek soğutucuya sahip. Başka bir fark var mı bilmiyorum. Ayrıca Predator daha bir güzel görünüyor.
Predatorler daha bir yüksek soğutucuya sahip. Başka bir fark var mı bilmiyorum. Ayrıca Predator daha bir güzel görünüyor.