Kingston HyperX SSD BIOS'ta A400 olarak gözüküyor

Hocam sağorogramı indirip kurduğu...aynı hızları tek fsrkı NAND sıkıntı yapmayın.

A400 gösterecek sıkıntı etmeyin NAND ve hız HyperX ama ad farklı.
Panik felan yapmadım zaten çünkü test yaptığımda hyperx kendisinden bile daha iyi sonuçlar veriyor. Yalnız yinede bir emin olalım dedik sonuçta 3dnand için aldık

Panik falan yapmadım zaten çünkü test yaptığımda HyperX kendisinden bile daha iyi sonuçlar veriyor. Yalnız yine de bir emin olalım dedik sonuçta 3dnand için aldık

3NAND zaten A400 TLC ama sizdeki 3NAND maalesef ölye görünüyor. Cevabınızı bulduydanız en iyi çözüm diye işaretlemeyi unutmayın.

3NAND zaten A400 TLC ama sizdeki 3NAND maalesef ölye görünüyor. Cevabınızı bulduydanız en iyi çözüm diye işaretlemeyi unutmayın.
İso ile güncelleme atar denerim yine olmazsa eğer ben size yine atarım işareti hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
15 saniyede aynı ssd gerçek kodu gözüküyor ancak bana gelende ise a400 olarak gözüküyor.
Program ile firmware baktığımda ise güncel diyor.
Ortada ciddi bir problem var amazonla iletişime geçicem muhtemelen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…