B Boksor45 Centipat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda Alpida marka RAM var. Almak istediğim marka ise Kingston. Fotoğraflarını koyuyorum. Bilgisayarım ise MacBook Pro 2012. Alpida'yı çıkarıp Kingston'u taksam uyar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2021
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda Alpida marka RAM var. Almak istediğim marka ise Kingston. Fotoğraflarını koyuyorum. Bilgisayarım ise MacBook Pro 2012. Alpida'yı çıkarıp Kingston'u taksam uyar mı?
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.972 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 21 Nisan 2021 #2 Kingston uyuyor diye biliyorum ancak. Biraz şans Mac'lerde.
eralpbayramoglu93 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2018 Mesajlar 37 21 Nisan 2021 #3 çıkaracağın ram ile takacağın ram üzerindeki değerler birbirine uyuyorsa sorun yaşamazsın . mhz değerleri voltaj değerleri falan
çıkaracağın ram ile takacağın ram üzerindeki değerler birbirine uyuyorsa sorun yaşamazsın . mhz değerleri voltaj değerleri falan
B Boksor45 Centipat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #4 eralpbayramoglu93 dedi: Çıkaracağın RAM ile takacağın RAM üzerindeki değerler birbirine uyuyorsa sorun yaşamazsın. MHz değerleri voltaj değerleri falan. Genişletmek için tıkla... Hocam değeler uyuyorda voltaja takıldı kafam voltaj değeri hangisi oluyor?
eralpbayramoglu93 dedi: Çıkaracağın RAM ile takacağın RAM üzerindeki değerler birbirine uyuyorsa sorun yaşamazsın. MHz değerleri voltaj değerleri falan. Genişletmek için tıkla... Hocam değeler uyuyorda voltaja takıldı kafam voltaj değeri hangisi oluyor?
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.972 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 21 Nisan 2021 #5 RAM ler üzerinde ki seri numaralarını internete yazınca değerler çıkar.