Elektronik Kingston KC3000 2TB 2969 TL

Amazon.com.tr gayet iyi fiyata düşmüş bence ödeme adımında 2969 TL oluyor.

Hocam farklı bir şey soracağım. Mesajın altında yazan sisteme sahibim. 4 5 tane 2.5" Samsung SSD takılı. Sistem 20sn civarı açılıyor. Başlangıç programları olarak mecburi anti, Razer, Logitech gibi şeyler var. Bana yavaş açılıyor gibi geliyor. Sistemin kurulduğu SSD Samsung EVO 850 500GB. Sence böyle bir M.2 SSD hızı etkiler mi? Çok fazla etkilemez diye bu zamana kadar almamıştım.

Hocam farklı bir şey soracağım. Mesajın altında yazan sisteme sahibim. 4 5 tane 2.5" Samsung SSD takılı. Sistem 20sn civarı açılıyor. Başlangıç programları olarak mecburi anti, Razer, Logitech gibi şeyler var. Bana yavaş açılıyor gibi geliyor. Sistemin kurulduğu SSD Samsung EVO 850 500GB. Sence böyle bir M.2 SSD hızı etkiler mi? Çok fazla etkilemez diye bu zamana kadar almamıştım.
Evet SSD'ler açılış hızını arttırır ama SSD'nin içine Windows kurulu olması lazım açılış hızını arttırması için diye biliyorum isterseniz bir konu açın tam cevaplar verirler.

Evet SSD'ler açılış hızını arttırır ama SSD'nin içine Windows kurulu olması lazım açılış hızını arttırması için diye biliyorum isterseniz bir konu açın tam cevaplar verirler.

Hocam zaten SSD içine kurulu da ne bileyim 13700k aldık yine Chrome tıklayınca 1 sn bekliyor böyle çat diye açmıyor. Son model sistem var anlamadım. Aldım bu arada teşekkürler. Seçim sonrası fırlar her şey.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230513_141841_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20230513_141841_Amazon Shopping.jpg
    126,9 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Mükemmel fiyat. İhtiyacı olan veya mini ITX anakart kullananlar kaçırmasın bence.

GPU'nun hemen üzerindeki slota takacağım kendinden soğutması var anakartın. Yeterli olur değil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230513_200555_Chrome.jpg
    Screenshot_20230513_200555_Chrome.jpg
    166,6 KB · Görüntüleme: 79
Amazon iyisin güzelsin de sürekli fiyat degistirmen acayip sıkıyor artik mesela 1₺ indirim gelmis sepette fiyat degisti diye bildirim veriyor kafayi yersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı