Georgy Zhukov
Hectopat
Amazon.com.tr gayet iyi fiyata düşmüş bence ödeme adımında 2969 TL oluyor.
Son düzenleme:
Amazon.com.tr gayet iyi fiyata düşmüş bence ödeme adımında 2969 TL oluyor.
Evet SSD'ler açılış hızını arttırır ama SSD'nin içine Windows kurulu olması lazım açılış hızını arttırması için diye biliyorum isterseniz bir konu açın tam cevaplar verirler.Hocam farklı bir şey soracağım. Mesajın altında yazan sisteme sahibim. 4 5 tane 2.5" Samsung SSD takılı. Sistem 20sn civarı açılıyor. Başlangıç programları olarak mecburi anti, Razer, Logitech gibi şeyler var. Bana yavaş açılıyor gibi geliyor. Sistemin kurulduğu SSD Samsung EVO 850 500GB. Sence böyle bir M.2 SSD hızı etkiler mi? Çok fazla etkilemez diye bu zamana kadar almamıştım.
Evet SSD'ler açılış hızını arttırır ama SSD'nin içine Windows kurulu olması lazım açılış hızını arttırması için diye biliyorum isterseniz bir konu açın tam cevaplar verirler.
NAND fiyatları düşüyor, Amazon'luk bir şey değil.Amazon artık müşteriyi memnun etme safhasından müşteriyi yolma, pişman etme safhasına yoğruldu. Bir ürün almadan 2 hafta bekleyin 2. indirimi yapıyor. Alacaklara hayırlı olsun güzel fiyat.
Mükemmel fiyat. İhtiyacı olan veya mini ITX anakart kullananlar kaçırmasın bence.
Windows 11 yüzünden oluyor bu benceHocam zaten SSD içine kurulu da ne bileyim 13700k aldık yine Chrome tıklayınca 1 sn bekliyor böyle çat diye açmıyor. Son model sistem var anlamadım. Aldım bu arada teşekkürler. Seçim sonrası fırlar her şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.