Elektronik Kingston KC3000 2TB 5923 TL!

EfeAkkaya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Meslek
Yazılım Ve Donanım(Öğrenci)
Ürünün güvenilir olabileceğini düşünüyorum, fakat satış sayfası oldukça boş. Yarın canlı destek ile irtibata geçip garanti durumunu vesaire öğreneceğim.

Ürünün güvenilir olabileceğini düşünüyorum, fakat satış sayfası oldukça boş. Yarın canlı destek ile irtibata geçip garanti durumunu vesaire öğreneceğim.

Hep yeni bir şey alınca daha iyisi indirime girer zaten.

Fazlasıyla memnun olup 2 TB olarak aldığım için çok iyi bir tercihte bulunduğumu düşündüğüm, ben alırken f/p ürünü olan bir üründür. İdefix diğer Trendyol, Hepsiburada, N11 vs. gibi bir site, az aşağıda satıcının ismini görebilirsiniz. Ben alır mıydım? Alırdım. Sonuçta kapalı kutu gelecek ürün, garantisini Kingston Türkiye veriyor(diye düşünüyorum), birde arada aracı firma var(ne kadar etkili olurlar bilmiyorum).

Hep yeni bir şey alınca daha iyisi indirime girer zaten.
O şekilde düşünme, o an ihtiyacın var ise almışsındır zaten, indirim her zaman beklenemiyor. Sistemi kurmuşsun, her şey hazır, SSD yok, 6 ay indirime girsin diye mi bekleyeceksin?

Arkadaşlar alacaklara bir bilgi vereyim bende bu SSD'yi almıştım 2TB versiyonunu. Sadece bir tarafında soğutucu olduğu için soğutuculu taraf çabuk soğuyor ve diğer taraf daha sıcak kalıyor genleşme yüzünden SSD'nin uçları soğutuculu tarafa doğru yamuluyor ve SSD eğik bir hal alıyor uzun vade de sıkıntılı.

Arkadaşlar alacaklara bir bilgi vereyim bende bu SSD'yi almıştım 2TB versiyonunu. Sadece bir tarafında soğutucu olduğu için soğutuculu taraf çabuk soğuyor ve diğer taraf daha sıcak kalıyor genleşme yüzünden SSD'nin uçları soğutuculu tarafa doğru yamuluyor ve SSD eğik bir hal alıyor uzun vade de sıkıntılı.

Hocam o nasıl bir şeymiş yahu thermal pad tüm yüzeyi kaplıyor diye biliyorum arkadaşıma almıştık oradan biliyorum. Tüm yüzey derken çiplerin olduğu bölgeden bahsediyorum.

Elimde biri 14 aylık 2 tane var sırf meraktan baktım yamukluk görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı