Kingston KC3000 revize edildi mi?

779221

Hectopat
Makaleler
4
Merhaba KC3000'i aldım ama ürünün gerçekliğine bin şahit lazım. Satıcı ve gönderici Amazon ama ürün sahte mi emin olamıyorum.
Ürünün tek tarafında NAND yongalar var öteki tarafı sadece etiket. Üstüne ürün bir de yamuk.
Kutuda yazması gereken Acronis True Image anahtarı yazıyor ama ürün normal değil.

1730809872114.png

Daha takmadım bile yani yazılımsal olarak kontrol etmedim.

Merhaba KC3000'i aldım ama ürünün gerçekliğine bin şahit lazım. Satıcı ve gönderici Amazon ama ürün sahte mi emin olamıyorum.
Ürünün tek tarafında NAND yongalar var öteki tarafı sadece etiket. Üstüne ürün bir de yamuk.
Kutuda yazması gereken Acronis True Image anahtarı yazıyor ama ürün normal değil.

Eki Görüntüle 2345146

Daha takmadım bile yani yazılımsal olarak kontrol etmedim.
Satıcısı amazon olan ürün sahte olmaz. SSD'yi taktıktan sonra hız testi yap. Doğru veriyorsa sorun yoktur.

Satıcısı Amazon olan ürün sahte olmaz. SSD'yi taktıktan sonra hız testi yap. Doğru veriyorsa sorun yoktur.

Bu bir kriter degil, sahte SSD'ler bile bazı senaryolarda orijinalinden bile daha iyi hız verebilir. Burada önemli olan hızdan ziyade ürünün ömrü, veri güvenilirliği ve kalitesi.

Satıcısı amazon olan ürün sahte olmaz. SSD'yi taktıktan sonra hız testi yap. Doğru veriyorsa sorun yoktur.
Böyle bir şey yok. Amazon'da çokça iade dolandırıcılığı oluyor. Mesela birisi A ürününü alıyor, kutusuna daha dandik olan B ürününü koyup iade ediyor, sonra da başka bir alıcıya bu ürün gidiyor.

Globalde çok yaşanan bir durum ve ülkemizde de emini bundan mağdur olmuş insanlar vardır. Yani SSD'yi değiştirip etiketi birinden söküp diğerine takmak zor bir iş değil, dikkatli olmak lazım.

Bu bir kriter degil, sahte SSD'ler bile bazı senaryolarda orijinalinden bile daha iyi hız verebilir. Burada önemli olan hızdan ziyade ürünün ömrü, veri güvenilirliği ve kalitesi.
İade edilen ürünler tekrar satışa sunulmuyor. Amazonun kendi sattığı ürünlerde durum bu 3. parti satıcılardan alınanlarda bu tarz durumlar yaşanmış olabilir ama burada satıcı zaten amazonun kendisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı