Çözüldü Kingston KC3000 Sahte Olabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Properson

Hectopat
Merhaba. N11'de Elmacık satıcısından Kingston KC3000 aldım ama sahte olduğundan şüpheleniyorum. Mesut Çevik'in videosunda orijinal SSD'nin altında ve üstünde çipler var, sahte olanın sadece üstünde var deniliyor. Bana gelen SSD'nin sadece üstünde çipler var. Bu SSD sahte mi şimdi? Doğrulamanın bir yolu var mı?
Başka bir konu daha açılmış sosyalde ve o konuda Elmacık güvenilir satıcıdır demişler, konu sahibi de orijinal olduğunu söylüyor. Ne yapsam kararsız kaldım.
Videoda 2:17'de başlıyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Barış777

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kusura bakmayın işteyim ancak okuyabildim mesajları.

Mesut Çevik'in videosundan görüntü
SSD'niz orijinal, her hangi bir sorun yok. Alt tarafında çip olan modeller 2TB'lık modeller, sizin SSD zaten 1TB olduğu için tek tarafa sığıyor tüm çipler. Zaten üst taraftaki stickerın plastikten değil alüminyumdan olduğu da anlaşılıyor. Sorun yok yani, kullanabilirsiniz.

Aynı elmacık sitesinden Kingston'un farklı model bir SSD'sini bende aldım.
Bana gelen sahte değildi. Elmacık da güvenilir bir yer zaten ürün muhtemelen sahte değildir. Ama siz gene fotoğrafını atarsanız inceleyebiliriz.

Dosya Ekleri

• IMG_20230819_123513.jpg
    112,8 KB · Görüntüleme: 213
  • IMG_20230819_123451.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 182
  • IMG_20230819_123441.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 189
  • Screenshot_2023-08-19-09-39-24-106_com.google.android.youtube.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 203

SSD'niz orijinal, her hangi bir sorun yok. Alt tarafında çip olan modeller 2TB'lık modeller, sizin SSD zaten 1TB olduğu için tek tarafa sığıyor tüm çipler. Zaten üst taraftaki stickerın plastikten değil alüminyumdan olduğu da anlaşılıyor. Sorun yok yani, kullanabilirsiniz.

Çözüm
İçim rahatladı, çok teşekkürler. Çözüm raporladım iyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…