- Makaleler
- 1
- SSD veya HDD modeli
- Kingston nv2 ve exceria g2
- Anakart
- prime b660 plus d4
Hangisini tercih etmeliyim, şu anki 2 ssdimden memnun değilim veya bu 2'si dışında alternatif var mı?
Elindeki disklerin ikisinde de DDR yok. Ayrıca NV2 tam bir loto. Düşük şanslı bir loto.
KC3000'de DDR var. Exceria Plus G4 de yok. Pro serisinde var.
![]()
![]()
Exceria ve Exceria G2 modellerinde DDR4 3200MHz DRAM bulunuyor.Elindeki disklerin ikisinde de ddr yok.
@MehmetSLH KC3000 daha iyi olur. Plus G4, giriş seviyesi bir Gen 5 ama KC3000 yüksek segment ve DRAM'li bir ürün denildiği gibi. Mümkünse Windows'u da KC3000'e aktarın.
Hali hazırda Exceria G2'de ise sorun olmaz ama NV2'de iş sıkıntı.
Exceria ve Exceria G2 modellerinde DDR4 3200MHz DRAM bulunuyor.
Exceria Pro harici DRAM yok diye biliyorum.
![]()
Düz Gen 4 olan Exceria Pro var bir de, o da DRAM'li ve onu daha çok önerirdik. Phison E18'li modeldi o.Bu da PRO olanı
Gaming gecelerinin starı olduğu için exceria serisine epey bakma şansım olmuştu. En son görünce kaydırmaya devam ettim. Çünkü PRO serisi zaten kendini kanıtlamış diğer modellerden ya pahalı ya aynı fiyattı.![]()
Eki Görüntüle 2669120
DRAM çipi direk fotolarda gözüküyor. Ayrıca programlar ile bakıldığı zamanda gözükmekte.
Bizzat 512GB modelini kullanıyorum zaten. TB başına 1 GB DRAM'i var.
Düz Gen 4 olan Exceria Pro var bir de, o da DRAM'li ve onu daha çok önerirdik. Phison E18'li modeldi o.
Çok fazla inceleme yapıyorlar, o şekilde hatalı şeyleri çıkabiliyor. Rapor etmek lazım G2'i aslında.Techpowerup'a itibar edip değerlendirmediğim bir grup olmuş demek ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.