Kingston KC3000 vs Kingston Fury Renegade SSD

egefitness

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta da olduğu gibi, sizce hangisi?

Hepsi alınır. Sahte ürün ile uğraşmamak için bilindik satıcıdan tercih et. Fury satan daha güvenli. Samsung yurt dışı.

Hepsi alınır. Sahte ürün ile uğraşmamak için bilindik satıcıdan tercih et. Fury satan daha güvenli. Samsung yurt dışı.
Hocam yurtdışıda amazon germany gönderiyor bi sıkıntı çıkcağını düşünmüyorum

Biraz beklemiş olursun sadece. Anakart üzerine M2 için soğutucu plaka falan yoksa ya harici bir tane al ya da soğutuculu modellerden tercih et.

Fury Renegade, KC3000'in iyileştirilmiş versiyonu. 990 Pro ise ikisinden de daha iyi.
Hocalarım samsung yurtdışından gelicek ama satıcıda amazon germany sahte ürün gibi bi sıkıntı çıkarmı amazon germanyden ?

Biraz beklemiş olursun sadece. Anakart üzerine M2 için soğutucu plaka falan yoksa ya harici bir tane al ya da soğutuculu modellerden tercih et.
Hocam samsung soğutuculu diyor ama iş görür mü ?

Fury, KC olana göre daha iyi.Aynı zamanda ben vaad edilen hızların hem okuma hem de yazma olarak 100-200mb üstünü görmüştüm testler esnasında. Ama bu fiyata soğutuculu 990pro düşmüşken onu almamak olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…