Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 Kingston SSD: Amazon.com.tr İlk önce Kioxia'nın SSD'sini almayı düşünmüştüm ama Kingston'unki ise hem yazma ve okuma hızları yüksek, hem de aralarında az da olsa fiyat farkı var sizce hangisini almalıyım? Kioxia Exceria SSD:https://www.hepsiburada.com/kioxia-...TpWuT-t1yip4h4gCGn-D9BtthboeZquxoCTJAQAvD_BwE
Kingston SSD: Amazon.com.tr İlk önce Kioxia'nın SSD'sini almayı düşünmüştüm ama Kingston'unki ise hem yazma ve okuma hızları yüksek, hem de aralarında az da olsa fiyat farkı var sizce hangisini almalıyım? Kioxia Exceria SSD:https://www.hepsiburada.com/kioxia-...TpWuT-t1yip4h4gCGn-D9BtthboeZquxoCTJAQAvD_BwE
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 9 Eylül 2023 #2 Kioxia.
Ashloth Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #3 3 gün önce Kioxia'yı aldım memnunum. Kingstone'da DRAM yok diye biliyorum Kioxia'da var.
Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #4 Hangisinin yazma ve okuma hızı daha fazlaysa onu al
Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #5 Ashloth dedi: 3 gün önce Kioxia'yı aldım memnunum. Kingstone'da DRAM yok diye biliyorum Kioxia'da var. Genişletmek için tıkla... Yanında vida ile birliktemi geliyor? Onu aramakla uğraşmayalım bir de.
Ashloth dedi: 3 gün önce Kioxia'yı aldım memnunum. Kingstone'da DRAM yok diye biliyorum Kioxia'da var. Genişletmek için tıkla... Yanında vida ile birliktemi geliyor? Onu aramakla uğraşmayalım bir de.
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 9 Eylül 2023 #6 Asrevya dedi: Yanında vida ile birliktemi geliyor? Onu aramakla uğraşmayalım bir de. Genişletmek için tıkla... Vida gelmiyor.
Asrevya dedi: Yanında vida ile birliktemi geliyor? Onu aramakla uğraşmayalım bir de. Genişletmek için tıkla... Vida gelmiyor.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 9 Eylül 2023 #7 Asrevya dedi: Yanında vida ile birliktemi geliyor? Onu aramakla uğraşmayalım bir de. Genişletmek için tıkla... Vidalar SSD'den cikmaz anakart kutunu kontrol et.
Asrevya dedi: Yanında vida ile birliktemi geliyor? Onu aramakla uğraşmayalım bir de. Genişletmek için tıkla... Vidalar SSD'den cikmaz anakart kutunu kontrol et.
Ashloth Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #8 Asrevya dedi: Yanında vida ile birliktemi geliyor? Onu aramakla uğraşmayalım bir de. Genişletmek için tıkla... Hayır vida gelmiyor anakartın kutusundan aldım ben.
Asrevya dedi: Yanında vida ile birliktemi geliyor? Onu aramakla uğraşmayalım bir de. Genişletmek için tıkla... Hayır vida gelmiyor anakartın kutusundan aldım ben.
Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #9 Kokona Shiki dedi: Vidalar SSD'den cikmaz anakart kutunu kontrol et. Genişletmek için tıkla... Kutudaymış teşekkürler.
Kokona Shiki dedi: Vidalar SSD'den cikmaz anakart kutunu kontrol et. Genişletmek için tıkla... Kutudaymış teşekkürler.
Xergeon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.164 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #10 kingston'ın bu modelinin 1tb lısına sahibim. Alma. Hatta kendisini şuan depolama diski olarak kullanıyorum 1.diskim ise samsung öyle diyim :d
kingston'ın bu modelinin 1tb lısına sahibim. Alma. Hatta kendisini şuan depolama diski olarak kullanıyorum 1.diskim ise samsung öyle diyim :d