Kingston marka RAM çalışmıyor

Taha Emir

Centipat
Benim elimde 2133 MHz 8 GB DDR4 CL15 1.2V Crucial marka RAM var. Bunun yanına 8 GB DDR4 CL15 1.2V Kingston RAM aldım ve bu yeni aldığım RAM'i taktığımda PC açılmıyor. İkisi birlikte takıyorum, açılmıyor. Kingston RAM'i tek takıyorum, yine açılmıyor ama eski RAM'imi tek taktığımda sorunsuz çalışıyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Şu an için başka bir sistemde test etme şansım yok. Peki bunu iade etme şansım var mı?

şu an için başka bir sistemde test etme şansım yok. Peki bunu iade etme şansım var mı ?
Sıfır kapalı kutu mu aldınız yoksa ikinci el mi? Aldığınız yer ile görüşün sıfır ise, ikinci el aldıysanız büyük ihtimalle kazıklandınız

Asıl sonuç başka bir sistemde test ettiğinizde ortaya çıkar ama diyeyim ben size. Hemen bozuk tanısı koymayın. Ama sıfır aldıysanız 14 gün boyunca koşulsuz iade etme hakkınız var iade edin RAM'i, şu anda kullandığınız CRUCIAL marka RAM'in aynısından bir tane daha alın.

Uyumlulukla ilgili olarak anakartın sitesine girerseniz orada uyumlu RAM listesi vardır, RAM etiketindeki kod ile bakın. Eğer listede varsa RAM arızalıdır, yok listede yoksa uyumsuz olma ihtimali mevcuttur. Emin olmak için başka bir kasada denersiniz

Hocam CL kodları mhz leri, bellek kapasiteleri aynı olsa bile uyuşmamazlık sorunu olabiliyor. Hatta aynı ramden 2 tane alsanız bile şans işi uyumsuzluk yaşıyanlar var forumda. Siz yinede Crucial markasından alın tekrar.

ANAKARTIM Gigabyte Ga-H110M-S2 ve crucial marka 2133mhz 8gb ddr4 cl15 ram bulamıyorum
o yüzden başka marka bakmıştım
Ve eğer ram bozuk değilse ve sadece anakartıma uyumlu değilse yinede iade edebilir miyim ?
PEKİ ARKADAŞLAR İADE OLURSA HANGİ RAM ALMALIYIM ÇÜNKÜ AYNI MARKA AYNI DEĞERLERDE RAM BULAMADIMDA
anakart şu şekilde

Dosya Ekleri

• anakar.PNG
    22,1 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…