Y yigithandeniz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 30 Eylül 2022 #1 Selam herkese 500 TL bütçem var RAM almayı düşünüyorum bu iki RAM arasında kaldım. Hangisi F/P hangisini almak daha mantıklı olacaktır? Crucial Kingston Bu arada mevcutta SK Hynix belleği kullanıyorum 3200 MHz olmasına rağmen laptopta 2400 MHz çalışıyor nasıl MHz arttırabilirim?
Selam herkese 500 TL bütçem var RAM almayı düşünüyorum bu iki RAM arasında kaldım. Hangisi F/P hangisini almak daha mantıklı olacaktır? Crucial Kingston Bu arada mevcutta SK Hynix belleği kullanıyorum 3200 MHz olmasına rağmen laptopta 2400 MHz çalışıyor nasıl MHz arttırabilirim?
Burkut0 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #2 Şahsen Crucial kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla Crucial daha iyi ama diğer arkadaşlar daha detaylı veya doğrusu neyse yazar eğer Crucial'in kendi sitesinden alırsanız sanırım 10 yıl garanti oluyor. Kısacası ikside en kaliteli markalardan
Şahsen Crucial kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla Crucial daha iyi ama diğer arkadaşlar daha detaylı veya doğrusu neyse yazar eğer Crucial'in kendi sitesinden alırsanız sanırım 10 yıl garanti oluyor. Kısacası ikside en kaliteli markalardan