Kingston mu? SanDisk mi?

nikoplotis

Centipat
Makaleler
2
Yer
sitolpokin
Daha fazla  
SanDisk ve Kingston arasında kaldım? Sizce hangisi?

Kingston:
.

SanDisk:
.

Hocam ben SanDisk SSD Plus modelini aldım 1 haftadır kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı. Belki Kingston daha iyi bir modeldir bilemiyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Dosya Ekleri

• 97465541_10158586929669284_7889596047893200896_o.jpg
    97465541_10158586929669284_7889596047893200896_o.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 127
Hocam ben SanDisk SSD Plus modelini aldım 1 haftadır kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı. Belki Kingston daha iyi bir modeldir bilemiyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Evet SanDisk güzel fakat bazen iddia ettiği yazma hızını veremiyor bende de aynı model SanDisk in SSD si var fakat yazma hızı daha düşük.

SanDisk garantisi oldukça başarılı. Ürünü web sitesine kaydedersen 5 yıl garantiye sahip oluyorsun. A400'de kaliteli bir ürün, 3D NAND teknolojisine sahip. Sizi üzeceğini sanmam.

SanDisk garantisi oldukça başarılı. Ürünü web sitesine kaydedersen 5 yıl garantiye sahip oluyorsun. A400'de kaliteli bir ürün, 3D NAND teknolojisine sahip. Sizi üzeceğini sanmam.

Bunu nasıl yapıyoruz hocam ? Ben de alalı 1 ay olmadı ama kayıt yerini bulamadım. 😞 Link verebilir misin?

Ekleme: Buldum ve yaptım. İhtiyacı olanlar için: Link

Son düzenleme:

Kingston:
.

SanDisk:
.

Kingston:
.

SanDisk:
.

Eğer bu ikisi arasından seçim yapacaksanız Kingston SSD öneririm SanDisk SSD Plus'larda kronik sorun olduğu ve kullanıcı yorumlarında hiç memnun olmadıklarından yakınıyor kullanıcılar sizin söylediklerinizden ayrı kendi kullandığım SSD markalarından önerme yapayım Patriot Burst ve Adata SU650 öneririm hem laptop hem masaüstünde kullanıyorum uzun zamandır herhangi bir problemle karşılaşmadım okuma/yazma hızları söylendiği gibi sisteme göre değişiklik gösteriyor Patriot 33 dereceyi asla geçmiyor Adata SU650 ise 46 derece sabit aile üyelerimden birinde Kingston A400 120 GB var ve sağlığı 3 yılda düştü ve artık HDD gibi çalışıyor bir arkadaşımda Crucial SSD var 3 yıldır sağlık ve okuma/yazma hiç azalmamış söylediklerimi dikkate alırsanız kazanırsınız bence hocam :D.

Kingston önerilenlerde daha çok görsem de kendi kullanımıma dayalı Sandisk Plus önereceğim. 2 ayda bir temiz kurulum yapıp oyunları sıfırdan kuran biri olarak 5. yılında 100% sağlıkta ve hiç bir hız düşmesi sorunu yaşamadım. Kesinlikle SanDisk SSD Plus modelini öneriyorum fakat bazı yerlerde ilk çıkan Sandisk Plus modellerinin sonraki serilerden daha sorunsuz olduğu yazıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı