Safa T Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #1 SSD veya HDD modeli Kingston NV2 1TB NVMe PCI-e 4.0 Arkadaşlar bu marka SSD hazır sistem ile birlikte geliyor ve Windows buna kurulu olacak, editlerde oyun indirmede sorun yaratır mı ve ömrü hemen mi tükenir? GTA 5, Witcher 3, RDR2 gibi oyunlar oynamayı planlıyorum 3 - 4 yıl idare etmeye yeter mi?
Arkadaşlar bu marka SSD hazır sistem ile birlikte geliyor ve Windows buna kurulu olacak, editlerde oyun indirmede sorun yaratır mı ve ömrü hemen mi tükenir? GTA 5, Witcher 3, RDR2 gibi oyunlar oynamayı planlıyorum 3 - 4 yıl idare etmeye yeter mi?
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #2 Ne kadar kullanacağınıza bağlı, DRAM olmadığı için orta-ağır kullanımda 4 yıl veriyorum.
Safa T Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #3 yapiz dedi: Ne kadar kullanacağınıza bağlı, DRAM olmadığı için orta-ağır kullanımda 4 yıl veriyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun oynamak, oyun kayıdı almak veya video render yapmak ağır kullanım mı oluyor bilmiyorumda. Son düzenleme: 8 Nisan 2023
yapiz dedi: Ne kadar kullanacağınıza bağlı, DRAM olmadığı için orta-ağır kullanımda 4 yıl veriyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun oynamak, oyun kayıdı almak veya video render yapmak ağır kullanım mı oluyor bilmiyorumda.