İyi günler bu SSD alınır mı? 1 TB istiyorum ama bütçem bu aralıkta. Sadece oyun için kullanacağım Windows başka bir SSD de kurulu. Kronik bir sorunu var mıdır örneğin doldukça yavaşlama gibi?
Alınır piyasadaki en sağlam SSD markası.
Giris seviye SSD. Attigim DRAM var. Ama isletim sistemi kurmayacaksa DRAM cok da gerekli degil ama zaten o hiz farki o kadar da muhim degil, en azindan kaliteli olsun bence.
Attığınız SSD daha yavaş 100 lira daha verip daha hızlı ve güvenilir marka almak daha iyi bir seçenek.
Alınır piyasadaki en sağlam SSD markası.
Hiçbir şey bildiğiniz yok.Attığınız SSD daha yavaş 100 lira daha verip daha hızlı ve güvenilir marka almak daha iyi bir seçenek.
Teşekkürler bu model 2100MB hızında peki hız farkını oyunlarda hisseder miyim? Anakartım Gen3 zaten en fazla 3500MB hızı alabileceğim bari onu göreyim diye Kingston dikkatimi çekmişti.![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkürler peki başka model var mı bu fiyat aralığında önerilen? 100 TL daha ver bunu al denebilecek gibi örneğin.Çok fark etmez oyunlarda. Farkı hissetmezsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.