Kingston NV2 1TB SSD alınır mı?

Ürünü aldım Pci 3.0 slotunda kullanıyorum hızları bu şekilde normal midir değerleri?

Eki Görüntüle 1561901
Aynı SSD'yi bugün Amazon'dan aldım. Değerler bu şekilde normal mi? PCI 4.0 slotu.

Düzeltme. Benim modelim:

Kingston NV2 NVMe PCIe 4.0 SSD 1000G M.2 2280 -SNV2S/1000G

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    27 KB · Görüntüleme: 41
  • 1727081929196.png
    15,9 KB · Görüntüleme: 37
Aynı SSD'yi bugün Amazon'dan aldım. Değerler bu şekilde normal mi? PCI 4.0 slotu.

Düzeltme. Benim modelim:

Kingston NV2 NVMe PCI-e 4.0 SSD 1000G M.2 2280 -SNV2S/1000G

Evet normal değerler.

Bu arada bu SSD ile 4000 saati devirmiş bulunmaktayım ve herhangi bir arıza veya sağlık kaybı yaşamadım. Hatta herhangi bir uyarı bile almadım.

SSD bileşenleri çok kaliteli olmasa da son kullanıcı için fazlasıyla yeterlidir. Çok profesyonel bir iş yapmıyorsanız, günlük kullanım veya oyun için iş görür. Ayrıca kişisel veri içinde depolanabilir bu SSD neden olumsuz yorum yapıldı bu konu hakkında bilmiyorum. Zaten çoğu yerli ve yabancı kullanıcı bu modeli depolama için kullanıyor. Kısacası iş gören, güvenilir ve ucuz bir SSD. Tek dezavantajı DRAM olmadığı için tam yükte SSD vadedilen değerleri gerçekleştiremiyor ee bu zaten DRAM olmayan her model SSD için geçerli. Aşırı bir yüklenim ve hor kullanmadığınız sürece uzun süreler yeter bu SSD hakkında olumsuz yorum yapanlara kulak asmayın iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…