G Güçlü Kilopat Katılım 22 Eylül 2011 Mesajlar 88 2 Aralık 2023 #11 Techmo dedi: BİOS üzerinden baktınız mı? Bu video yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izlemiştim ama disk yönetiminde de bios üzerinden de görünmüyor.
Techmo dedi: BİOS üzerinden baktınız mı? Bu video yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izlemiştim ama disk yönetiminde de bios üzerinden de görünmüyor.
Techmo Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.540 Makaleler 3 Çözümler 31 2 Aralık 2023 #12 Güçlü dedi: Bu videoyu izlemiştim ama disk yönetiminde de bios üzerinden de görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef net bir şey söylemek zor, isterseniz yaşadığınız sorunla alakalı, detaylı bir şekilde yeni bir konu açabilirsiniz. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olur. Tam olarak nasıl taktın? Resmini çekip atar mısın? Son düzenleme: 2 Aralık 2023
Güçlü dedi: Bu videoyu izlemiştim ama disk yönetiminde de bios üzerinden de görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef net bir şey söylemek zor, isterseniz yaşadığınız sorunla alakalı, detaylı bir şekilde yeni bir konu açabilirsiniz. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olur. Tam olarak nasıl taktın? Resmini çekip atar mısın?