Kingston NV3 ile Pro H610M-E DDR4 anakart uyumlu mu?

cnkeren12

Zeptopat
Daha fazla  
Pro H610M-E DDR4 anakartım var anakart özelliği:

Gen3 M.2 konnektörü.

Pro H610M-E DDR4 anakart, MSI'ın Turbo gen3 M.2 yuvasına sahiptir:

1 X gen3 X4 32Gb/s slotu.

*Sata 6 GB ve 2242/2260/2280 depolama aygıtlarını destekler.
Benim almak istediğim M.2 SSD bu uyar mı ya da hangi 2TB'lik SSD uyar.

Uyar. Gen3 dediğiniz için slotunuz sanırsam PCLE 3.0 o yüzden PCLE 4.0 özelliğini kullanamazsınız verdiği değerlerin biraz altını verir.

teşekkler,verdiği değerlerden kastığınız okuma yazma değerler değilmi, ve nekadar altında verir.
Chatgpt'ye sordum.

"
PCIe 3.0 ile beklenen hızlar:

• PCIe 3.0 x4 (dört hat) maksimum bant genişliği yaklaşık 3500 MB/s'dir.
  • SSD'nin okuma/yazma hızları bu sınıra yaklaşır, ancak genellikle bu değerlerin bir miktar altında olur (örneğin, 3000-3400 MB/s okuma ve 2800-3200 MB/s yazma gibi).
Bu durumda, PCIe 4.0'ın sunduğu tam performansa ulaşamasanız da, PCIe 3.0'da bile oldukça hızlı bir performans alırsınız ve birçok uygulama için yeterli olacaktır. Özellikle büyük dosyaları hızlı bir şekilde aktarmak veya oyun yükleme sürelerini azaltmak gibi senaryolarda farkı hissedersiniz."

3 dediğiniz için slotunuz sanırsam PCLE 3.0 o
Chatgpt'ye sordum.

"
PCIe 3.0 ile beklenen hızlar:

• PCIe 3.0 x4 (dört hat) maksimum bant genişliği yaklaşık 3500 MB/s'dir.
  • SSD'nin okuma/yazma hızları bu sınıra yaklaşır, ancak genellikle bu değerlerin bir miktar altında olur (örneğin, 3000-3400 MB/s okuma ve 2800-3200 MB/s yazma gibi).
Bu durumda, PCIe 4.0'ın sunduğu tam performansa ulaşamasanız da, PCIe 3.0'da bile oldukça hızlı bir performans alırsınız ve birçok uygulama için yeterli olacaktır. Özellikle büyük dosyaları hızlı bir şekilde aktarmak veya oyun yükleme sürelerini azaltmak gibi senaryolarda farkı hissedersiniz."
teşekkürler hocam tam performans için anakart değişikiliği gerek değilmi

teşekkürler hocam tam performans için anakart değişikiliği gerek değilmi
Pcle 4.0 slotunuz yok mu? Yedeğini kullandığınızı düşündüğümden anakart değişikliliği hakkında bir şey demedim. H610 modellerinde 4.0 slotu ve 3.0 slotu var diye biliyorum. Yok ise ileride değişikliliğe gider sistemi DDR5 yapar öyle kullanırsınız.

Pcle 4.0 slotunuz yok mu? Yedeğini kullandığınızı düşündüğümden anakart değişikliliği hakkında bir şey demedim. H610 modellerinde 4.0 slotu ve 3.0 slotu var diye biliyorum. Yok ise ileride değişikliliğe gider sistemi DDR5 yapar öyle kullanırsınız.
pcle 4.0 1 tane slot var ama anakart ddr 5 ram desteği yok ve gen 4 ssd desteği yok

ana kartın özellikleri:

EL CORE 12.NESİL İŞLEMCİLERİ DESTEKLER.

PRO H610M-E DDR4 anakart, 12. Nesil Intel Core, Pentium Gold ve Celeron işlemcileri destekler.

Form Faktörü: Micro-ATX

Soket Tipi: LGA 1700

Yongaseti: Intel H610

ENTEGRE SOĞUTMA ÖZELLİKLERİ

Chipset Soğutma: Pasif soğutma sağlar.

Frozr AI Soğutma: CPU ve GPU sıcaklıklarına göre sistem fanı ayarlarını otomatik olarak ayarlar.
3.jpg

4.jpg

GÜÇLENDİRİLEN PCI-E 4.0 X16

MSI PCI Express Steel Armor yuvaları anakarta ekstra lehim noktaları ile sabitlenmiştir. Böylece ağır ekran kartlarını rahatlıkla taşıyabilir. Oyunda her avantaj önemlidir. Bu yüzden Steel Armor aynı zamanda kontaktlarınızı elektromanyetik sinyal girişimine karşı da korur:

* 1 x PCI-e 4.0 x16 slotu (Steel Armor ile)

* 1 x PCI-e 3.0 x1 slotu

GEN3 M.2 KONNEKTÖRÜ

PRO H610M-E DDR4 anakart, MSI'ın Turbo Gen3 M.2 yuvasına sahiptir:

1 x Gen3 x4 32Gb/s slotu

*SATA 6Gb ve 2242/2260/2280 depolama aygıtlarını destekler.
5.jpg

6.jpg

OPTİMİZE YERLEŞİM TASARIMI

2 x DDR4 Dual Channel (3200 MHz)

Memory Boost: Tamamen izole edilen DDR devreleri ile optimum oyun ve hızaşırtma performansı için saf veri sinyalleri iletir.

MSI BIOS içinden ulaşabileceğiniz XMP profilleri MSI’ın hızaşırtma laboratuvarı MSI OC LAB tarafından test edilmiştir ve optimum bellek hızı ve kararlılık için otomatik güç ayarları sunar.

BAĞLI KALIN

1G LAN: 1 Gb/sn LAN denetleyicisi, birinci sınıf bir ağ deneyimi sunar.

USB 3.2 Gen 1 Type-A: Cihazlara bağlanın ve dosyaları yüksek bant genişliği oranlarında aktarın: 5Gb/s.

HD Audio: 7.1-Kanal Yüksek Tanımlı Ses ve Audio Boost.

Display Ports: HDMI 2.1 (4K/60Hz) ve eski VGA'yı içerir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı