Kingston NV3 vs WD blue SN580

Vlexy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TUF B650M-E | R5 7600 | Kingston 32 GB 5200Mhz | RTX 4070 | 500GB M2 + 2TB M2 SSD | XPG Kyber 750W 80+G
Meslek
Öğrenci
SSD veya HDD modeli
XPG Spectrix 512gb + Samsung Evo 870 Sata SSD 1TB
Anakart
Asus TUF Gaming B650M-E
Merhaba aşağıdaki SSD'lerden hangisi daha iyi olur ya elimdeki XPG Spectrix S40G 500 GB olanını elden çıkarıp 1-1 şeklinde 2 TB alacağım ya da boşta kalan gen 5 portuna şu iki SSD'den birini alacağım.

Hangisi daha kaliteli ya da daha iyi olur ömür bakımından.

WD ben kullanıyorum çok memnunum satıcı da Amazon fiyat az daha uygun.
Hız konusunda Kingston beni cezbediyor ama WD’de daha kaliteli gibi sanki şuanda kendi 500 gb M2 SSD’im RGB’si olduğundan değiştirsem mi diye düşünüyorum kronik sorunlu bir model ya dram bulundurmasına rağmen hızını düşürüyor. Ya wd alacağım sonra 500 gb olarak onu değiştireceğim yada 1+1 şeklinde şimdi alıp elimdekileri satacağım ne yapacağımdan emin değilim.

Hız konusunda Kingston beni cezbediyor ama WD'de daha kaliteli gibi sanki şu anda kendi 500 GB M.2 SSD'im RGB'si olduğundan değiştirsem mi diye düşünüyorum kronik sorunlu bir model ya DRAM bulundurmasına rağmen hızını düşürüyor. Ya WD alacağım sonra 500 GB olarak onu değiştireceğim ya da 1+1 şeklinde şimdi alıp elimdekileri satacağım ne yapacağımdan emin değilim.

Bunlarda da DRAM yok zaten. DRAM olan modeller daha tuzlu oluyor.

Bunlarda da DRAM yok zaten. DRAM olan modeller daha tuzlu oluyor.
Kioxia G2 ucuz ama şuan WD Blue SN580 - Kingston NV3 - Kioxia G3 arasında kaldım.

WD Blue SN580 'de karar kıldım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı