Çözüldü Kingston RAM GPU-Z'de Micron marka gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Vaazs

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Döviz
2 adet Kingston 4 GB RAM aldım, ikisi de hologramlı ve aynı model barkoduna sahip. Bir tanesi programdan bakıyorum Micron marka gözüküyor. Sahte mi yoksa Kingston firmalardan RAM alıp üstüne barkodunu mu vuruyor artık?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bellek üzerindeki DRAM modülleri Micron tarafından üretildiği için böyle görünüyor. Zaten "Module Manf." kısmında yazıyor. Yani modül üreticisi.
Kısaca anlatayım.

Kingston dediğimiz marka bellek olarak Micron marka bellekler kullanıyor. Kingston ise RAM belleğin yeşil kısımlarını üreten marka.

Sadece birinde mi böyle yazıyor? RAM'in çipinin üreticisi Micron olduğu için böyle yazıyor. Ortada barkod basmak vs yok yani.

Sadece birinde mi böyle yazıyor? RAM'in çipinin üreticisi Micron olduğu için böyle yazıyor. Ortada barkod basmak vs yok yani.
Evet sadece birisinde böyle yazıyor o sebeple sordum. Cevapları bende tahmin ettim ama kit olarak alınan Ram'de böyle bir şey olması enteresan.

Evet sadece birisinde böyle yazıyor o sebeple sordum. Cevapları bende tahmin ettim ama kit olarak alınan Ram'de böyle bir şey olması enteresan.

Anlıyorum, mavi ekran sorununuz var mı peki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…