Kingston RAM sahte olabilir mi?

faruk043

Centipat
Daha fazla  
N11 üzerinden aldığım Kingston DDR4 16 GB RAM kutusu olsun, üstündeki etiket olsun şüphelendirdi. Sizce sahte mi? Yardımcı olabilir misiniz?

Kingston'un kendi sitesinde arama yap.

Numarayı yazınca çıkıyor sistemi daha kurmadğım için CPU-Z programından değerle de bakamıyorum YouTube'da bir video var oradaki RAM'lere göre orijinal gözüküyor. Ama kutusu böyle gelene internette hiç rastlamadım bir forum sitesinde bu kendi hologramını sormuş birisi biz Kingston ile anlaşmalıyız demiş. Ankara'da apartman katında bir firma iade konusunda kararsız kaldım Kingston'a e-posta da attım daha cevap gelmedi. Birisi yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz de benim gibi takıntı hastalığına sahipsiniz sanırım firmanın merkezine kadar araştırdığıniza göre. Hocam çakma çıksa bile iade edebilirsiniz. Amazon en güveniliri bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR5 5200 CL 42 32+32 GB alacağım notbuk için. Ama ne kadar uyduruk firma ismi varsa onlar çıkıyor.

Soğutucunun her iki tarafında da yongalar var mı?
Evet var

Siz de benim gibi takıntı hastalığına sahipsiniz sanırım firmanın merkezine kadar araştırdığıniza göre. Hocam çakma çıksa bile iade edebilirsiniz. Amazon en güveniliri bence.
Evet malesef takılıyorum firmanın gerçek fatura kesip kesmediğini araştırmaya çalışıyorum vkn numarasını bulamıyorum

DDR5 5200 CL 42 32+32 GB alacağım notbuk için. Ama ne kadar uyduruk firma ismi varsa onlar çıkıyor.
Evet malesef sahte ram olduğunu duymuştum ama piyasada çok fazla olduğunu araştırınca anladım ssd piyasasını da az çok ele geçirmişler kingstonun sitesinde n11 linklerine baktığım zaman bile sipariş ettiğim orjinalliğinden şüphe ettiğim satıcı da bulunuyor çok sağlam araştırıp doğru tercihte bulunulmalı köklü itopya incehesap vb sitelerin tercih edilmesi biraz daha güvenilir olacağını düşünüyorum ama işte bütçe meselesi
Orjinal olmadığını teyit edersem daha fazla insanın mağdur olmaması açısından gerekli mercihlere başvuruda bulunmayı da düşünüyorum piyasayı bitirmek imkansız ama sahte ise bari bir sahtekarı bitireyim

Adını değiştirir yine devam eder. Can çıkar huy çıkmaz. O niyetten lokma yiyen tövbe etmez bir yolunu bulur.
Satıcı Amazon veya HB gibi problem çıktığında gerçekten ilgilenen bir yerden almak istiyorum. Vatan da bile kapıdan çıktığın an bitiyor her şey.

Ram eğer dik ve eşit duruyorsa o soğutucuların arasından bakıldığında orijinaldir.

Daha önce 2 sefer Kingston Fury Beast RAM siparişim oldu. İkisinde de bu şekilde geldi.

Öyle siyah kutu üzerinde etiket görmedim hiç. DDR5'lerde mi öyle bilmiyorum. Sizde kutu içinden bu görseldeki gibi mi çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…