F faruk043 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #11 imnotagamer dedi: Daha önce 2 sefer Kingston Fury Beast RAM siparişim oldu. İkisinde de bu şekilde geldi. Eki Görüntüle 2433130 Öyle siyah kutu üzerinde etiket görmedim hiç. DDR5'lerde mi öyle bilmiyorum. Sizde kutu içinden bu görseldeki gibi mi çıktı? Genişletmek için tıkla... Hayır alakası yok ddr4ler de bu şekilde çıkması lazım diye düşünüyorum aldığım site üzerinde başka satıcılar da benimki gibi yollamış o şaşırttı
imnotagamer dedi: Daha önce 2 sefer Kingston Fury Beast RAM siparişim oldu. İkisinde de bu şekilde geldi. Eki Görüntüle 2433130 Öyle siyah kutu üzerinde etiket görmedim hiç. DDR5'lerde mi öyle bilmiyorum. Sizde kutu içinden bu görseldeki gibi mi çıktı? Genişletmek için tıkla... Hayır alakası yok ddr4ler de bu şekilde çıkması lazım diye düşünüyorum aldığım site üzerinde başka satıcılar da benimki gibi yollamış o şaşırttı
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.236 Makaleler 1 Çözümler 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 26 Şubat 2025 #12 @faruk043 Bu videoda da DDR5 bellekler bu şekilde çıkmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin siyah kutu içerisinde de böyle değil miydi?
@faruk043 Bu videoda da DDR5 bellekler bu şekilde çıkmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin siyah kutu içerisinde de böyle değil miydi?
F faruk043 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #13 imnotagamer dedi: @faruk043 Bu videoda da DDR5 bellekler bu şekilde çıkmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin siyah kutu içerisinde de böyle değil miydi ? Genişletmek için tıkla... Hayır görseldeki gibi geldi. Ram sahte kingston'un mail adresi ile iletişime geçtim ve replika olduğunu teyit ettiler . İnsanların bilgilenmesi açısından ürünün detaylı fotoğrafını çekip bu sayfada paylaşacağım. Dosya Ekleri cdef (1).png 1,2 MB · Görüntüleme: 27 aaa.png 554,5 KB · Görüntüleme: 27 aaaaaaaaa.PNG 94 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleme: 26 Şubat 2025
imnotagamer dedi: @faruk043 Bu videoda da DDR5 bellekler bu şekilde çıkmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin siyah kutu içerisinde de böyle değil miydi ? Genişletmek için tıkla... Hayır görseldeki gibi geldi. Ram sahte kingston'un mail adresi ile iletişime geçtim ve replika olduğunu teyit ettiler . İnsanların bilgilenmesi açısından ürünün detaylı fotoğrafını çekip bu sayfada paylaşacağım.