CanerX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 1.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Şanlıurfa 27 Ocak 2020 #12 Kerem00 dedi: G.Skill diyorum. Samsung çip kullanıyorlar ve RAM tasarımları da gayet hoş. (Kingston kullanıyorum ve memnunum ama ileride RAM alırsam G.Skill alacağım.) Genişletmek için tıkla... Her modeli değil.
Kerem00 dedi: G.Skill diyorum. Samsung çip kullanıyorlar ve RAM tasarımları da gayet hoş. (Kingston kullanıyorum ve memnunum ama ileride RAM alırsam G.Skill alacağım.) Genişletmek için tıkla... Her modeli değil.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.556 Makaleler 1 Çözümler 38 27 Ocak 2020 #13 Hush dedi: Model: Kingston Crucial Genişletmek için tıkla... Her ikisinde de soğutucu bulunuyor ve değerleri aynı. İkisi de üzmez sizi.
Hush dedi: Model: Kingston Crucial Genişletmek için tıkla... Her ikisinde de soğutucu bulunuyor ve değerleri aynı. İkisi de üzmez sizi.
B Berkcan (Marques) Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 216 27 Ocak 2020 #14 Crucial al onu kullanıyorum ben de.