L lio3454 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #1 Yakın zamanda laptopuma RAM alacağım Kingston RAM ve Samsung RAM buldum özellikleri ve fiyatları aynı sizce hangi markayı tercih etmeliyim?
Yakın zamanda laptopuma RAM alacağım Kingston RAM ve Samsung RAM buldum özellikleri ve fiyatları aynı sizce hangi markayı tercih etmeliyim?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.865 Makaleler 9 Çözümler 1.034 8 Ekim 2022 #2 Samsung'u tercih edin, Kingston'un çakması olabiliyor Samsung'larda genelde çıkma oluyor laptoplarda.Direkt bigboy RAM'de alabilirsiniz o sebeple,samsung çip kullaniliyor. Son düzenleme: 8 Ekim 2022
Samsung'u tercih edin, Kingston'un çakması olabiliyor Samsung'larda genelde çıkma oluyor laptoplarda.Direkt bigboy RAM'de alabilirsiniz o sebeple,samsung çip kullaniliyor.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #3 lio3454 dedi: Yakın zamanda laptopuma RAM alacağım Kingston RAM ve Samsung RAM buldum özellikleri ve fiyatları aynı sizce hangi markayı tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Kingston daha iyi diye biliyorum ama Samsung'ta iyi.
lio3454 dedi: Yakın zamanda laptopuma RAM alacağım Kingston RAM ve Samsung RAM buldum özellikleri ve fiyatları aynı sizce hangi markayı tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Kingston daha iyi diye biliyorum ama Samsung'ta iyi.
Pcman80 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Gazipaşa/ANTALYA 8 Ekim 2022 #4 Samsung'un daha iyi olduğunu duymuştum.